Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen munkákat lehetne nekem...

Milyen munkákat lehetne nekem csinálnom? (többi lent)

Figyelt kérdés

telefonra gyűjtök csak elég drága.

95E Ft.

eddig van 3E 600 Ft-om,és nem tudom hogy hogyan tudnék többet összegyűjteni.szüleimet nem akarom ezzel csesztetni,inkább magam akarom megkeresni mert utána elég lelkifurdalásom lenne..na mindegy.

itt a városba akarok kb 500-3000 Ft között valamit csinálni,amit megtudok.

mert már gyűjtöttem régebben egy BSW-s pulóverre amit meg is vettem.csak erre milliószor többet kell várnom.

bármilyent elvállalok lehet az durva is,csak legyen meg a 95-6E Ft.

szerintetek mit csinálhatnék?

11/L

#munka #telefon #gyűjtés #városon bellül
2014. máj. 31. 22:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Mármint úgy érted legyen meg, mondjuk 2 hónapon belül?

Vannak felnőttek, akik örülnének, ha ennyit keresnének...

Egyébként mi szükséged van neked egy 95 ezer forintos mobiltelefonra? O.o

2014. máj. 31. 23:05
 2/17 A kérdező kommentje:

fél évet vagy többet is várok ha kell nincs időre számítva.

a 95E telefon az a Sony Xperia Z2 és nem akarom a szüleimet belekavarni abba hogy"vegyétek meg mert eret vágok" hanem azt akarom hogy büszkék legyenek rám és lássák hogy 95E Ft-ot saját magam össze tudok gyűjteni.

2014. máj. 31. 23:57
 3/17 anonim válasza:
Az a telefon inkább 195
2014. jún. 1. 00:10
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Mire összegyűjtöd a pénzt, addigra lejjebb megy a telefon ára.

11 évesen hivatalosan nem vállalhatsz munkát, csak kutyasétáltatás, vásárlás - mondjuk egy 11 évesre nem sokan bíznának nagybevásárlást, esetleg a szomszéd néninek mehetsz le felvágottat venni és ad egy kis aprópénzt.

Emiatt a bébiszitterkedés se jön szóba, nem sokkal lennél idősebb azoknál akikre vigyázni kell - talán majd 2-3 év múlva.

Eladhatod a megunt cuccaid, ha tudsz készíteni eladható dolgot - például gyöngyöt fűzni - azzal is próbálkozhatsz, viszont itt már elég nagy a konkurencia, ezekkel olyanok is próbálnak pénzt keresni akiknek nem telefonra, hanem megélhetésre kell.

2014. jún. 1. 09:12
 5/17 A kérdező kommentje:

TV-be 95er lattam es amiota van az a reklam mindig 95er van benne:)

Azt ertem h eladhatnek dolgokat de hogyan tudnam hirdetni?

kirakok 1 plakatot hogy elado ruhak/(allatok)/gyongyok stb?

S azokat hova tennem,vagy hol tudom hirdetni?

2014. jún. 1. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Online ingyenes apróhirdetési oldalak, pl. Olx vagy jófogás. Ha csak úgy kiplakátolod az utcán szerintem senki sem veszi meg, így se biztos. Esetleg ismerősöket megkérni, hogy említsék meg az ő ismerőseiknek.

Hasonlóan lehet mondjuk Avonozni/Oriflamezni, bár 11 éveseket nem hiszem, hogy alkalmaznak szépségtanácsadóként de ha a családban másnak van katalógusa próbálhatsz vevőket keresni. Ha a sulidban még senki nem árul ilyeneket, meg lehet próbálni bevinni egy katalógust.

2014. jún. 1. 11:44
 7/17 A kérdező kommentje:
oldalakba nem nagyon bizok..nem tudom miert..de koszi a gyors valadzokat:)
2014. jún. 1. 13:44
 8/17 anonim ***** válasza:
11 éves gyereknek olyan full felesleges egy 100-200 ezres telefon.
2014. jún. 1. 14:13
 9/17 anonim válasza:

95760Ft + 2 évig havi 19990Ft

[link]

2014. jún. 1. 15:54
 10/17 A kérdező kommentje:
ma plazaba neztem 80E ft volt es nen volt ra semmi havi.
2014. jún. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!