Milyen munkákat lehetne nekem csinálnom? (többi lent)
telefonra gyűjtök csak elég drága.
95E Ft.
eddig van 3E 600 Ft-om,és nem tudom hogy hogyan tudnék többet összegyűjteni.szüleimet nem akarom ezzel csesztetni,inkább magam akarom megkeresni mert utána elég lelkifurdalásom lenne..na mindegy.
itt a városba akarok kb 500-3000 Ft között valamit csinálni,amit megtudok.
mert már gyűjtöttem régebben egy BSW-s pulóverre amit meg is vettem.csak erre milliószor többet kell várnom.
bármilyent elvállalok lehet az durva is,csak legyen meg a 95-6E Ft.
szerintetek mit csinálhatnék?
11/L
Mármint úgy érted legyen meg, mondjuk 2 hónapon belül?
Vannak felnőttek, akik örülnének, ha ennyit keresnének...
Egyébként mi szükséged van neked egy 95 ezer forintos mobiltelefonra? O.o
fél évet vagy többet is várok ha kell nincs időre számítva.
a 95E telefon az a Sony Xperia Z2 és nem akarom a szüleimet belekavarni abba hogy"vegyétek meg mert eret vágok" hanem azt akarom hogy büszkék legyenek rám és lássák hogy 95E Ft-ot saját magam össze tudok gyűjteni.
Mire összegyűjtöd a pénzt, addigra lejjebb megy a telefon ára.
11 évesen hivatalosan nem vállalhatsz munkát, csak kutyasétáltatás, vásárlás - mondjuk egy 11 évesre nem sokan bíznának nagybevásárlást, esetleg a szomszéd néninek mehetsz le felvágottat venni és ad egy kis aprópénzt.
Emiatt a bébiszitterkedés se jön szóba, nem sokkal lennél idősebb azoknál akikre vigyázni kell - talán majd 2-3 év múlva.
Eladhatod a megunt cuccaid, ha tudsz készíteni eladható dolgot - például gyöngyöt fűzni - azzal is próbálkozhatsz, viszont itt már elég nagy a konkurencia, ezekkel olyanok is próbálnak pénzt keresni akiknek nem telefonra, hanem megélhetésre kell.
TV-be 95er lattam es amiota van az a reklam mindig 95er van benne:)
Azt ertem h eladhatnek dolgokat de hogyan tudnam hirdetni?
kirakok 1 plakatot hogy elado ruhak/(allatok)/gyongyok stb?
S azokat hova tennem,vagy hol tudom hirdetni?
Online ingyenes apróhirdetési oldalak, pl. Olx vagy jófogás. Ha csak úgy kiplakátolod az utcán szerintem senki sem veszi meg, így se biztos. Esetleg ismerősöket megkérni, hogy említsék meg az ő ismerőseiknek.
Hasonlóan lehet mondjuk Avonozni/Oriflamezni, bár 11 éveseket nem hiszem, hogy alkalmaznak szépségtanácsadóként de ha a családban másnak van katalógusa próbálhatsz vevőket keresni. Ha a sulidban még senki nem árul ilyeneket, meg lehet próbálni bevinni egy katalógust.
95760Ft + 2 évig havi 19990Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!