Mit érdemes kezdeni a földdel?
Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy mérhetném fel, hogy mire alkalmas? Milyen növényeket érdemes rajta termeszteni? Mire van manapság kereslet? Melyik növény mit igényel? Hol járhatnék utána ezen dolgoknak?2014. máj. 11. 18:46
1/6 anonim válasza:
Mekkora föld?
Amúgy semmire nincs igény, és úgyse jössz rá magadtól hogyan gazdálkodj. Vagy felveszel egy szagembert, vagy hagyod a fenébe.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért kérdeztem, ha nem olvastad volna el: Hol járhatnék utána ezeknek?
2014. máj. 12. 07:17
3/6 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, 8 hektár.
2014. máj. 12. 07:18
4/6 anonim válasza:
Bérbe kell adni olyannak, aki tudja, hogy mit kell vele kezdeni. Ha magad akarod megművelni, találnod kell egy hozzáértőt, aki segít. Valamennyiért... Ha egyáltalán...
5/6 anonim válasza:
A bérbeadás a legjobb megoldás. A műveléséhez szakértelem és nem kevés munkagép, pénz és idő kell. Ráadásul, ahhoz hogy jövedelmezzen, nagyban kell csinálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Most egyáltalán nem lettem okosabb. Az okés, hogy bérbe tudnám adni, de nem értitek a lényeget. Én meg szeretném tanulni, hogy mi a legjobb megoldása a felhasználásának. Persze, hogy kell hozzá pénz, meg szaktudás, ez egyértelmű. Ennyire ne nézzetek hülyének. Jelenleg a szaktudás elsajátítására szeretnék ráállni. Kérdés: Ezt hogy érhetem el?
Ezért kérdeztem konkrétan, hogy mit érdemes a földdel kezdeni, gondoltam kapok tippeket, aminek utánajárhatnék.
2014. máj. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!