Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit érdemes kezdeni a földdel?

Mit érdemes kezdeni a földdel?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy mérhetném fel, hogy mire alkalmas? Milyen növényeket érdemes rajta termeszteni? Mire van manapság kereslet? Melyik növény mit igényel? Hol járhatnék utána ezen dolgoknak?
2014. máj. 11. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Mekkora föld?

Amúgy semmire nincs igény, és úgyse jössz rá magadtól hogyan gazdálkodj. Vagy felveszel egy szagembert, vagy hagyod a fenébe.

2014. máj. 11. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért kérdeztem, ha nem olvastad volna el: Hol járhatnék utána ezeknek?
2014. máj. 12. 07:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, 8 hektár.
2014. máj. 12. 07:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Bérbe kell adni olyannak, aki tudja, hogy mit kell vele kezdeni. Ha magad akarod megművelni, találnod kell egy hozzáértőt, aki segít. Valamennyiért... Ha egyáltalán...
2014. máj. 12. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A bérbeadás a legjobb megoldás. A műveléséhez szakértelem és nem kevés munkagép, pénz és idő kell. Ráadásul, ahhoz hogy jövedelmezzen, nagyban kell csinálni.
2014. máj. 12. 10:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Most egyáltalán nem lettem okosabb. Az okés, hogy bérbe tudnám adni, de nem értitek a lényeget. Én meg szeretném tanulni, hogy mi a legjobb megoldása a felhasználásának. Persze, hogy kell hozzá pénz, meg szaktudás, ez egyértelmű. Ennyire ne nézzetek hülyének. Jelenleg a szaktudás elsajátítására szeretnék ráállni. Kérdés: Ezt hogy érhetem el?

Ezért kérdeztem konkrétan, hogy mit érdemes a földdel kezdeni, gondoltam kapok tippeket, aminek utánajárhatnék.

2014. máj. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!