Mi a véleményetek a Forever Living Products-ről? Merjek vállalkozni?
Figyelt kérdés
Sokan élnek jogdíj alapú jövedelemből. Szerintetek van esélyem?? A cég Aloe Vera alapú termékeket fogalmaz.2009. dec. 26. 16:53
11/15 anonim válasza:
Sztem az FLP közel sincs 30 éves..
Az csak marketing szöveg sztem max 10 éves lehet...
12/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon 10 éve van. A világban 30 éve. Kizárólag olyan válaszolók érdekelnek akik pontos dolgokat tudnak.
2010. jan. 3. 09:05
13/15 anonim válasza:
Ha úgy érzed nem vagy kitartó, gáz van. Mert nem gyomor, hanem kitartás és önmotiváció szükséges hozzá. Az FLP jó cég, jó termék. Én ebből élek. Azt javaslom, akkor kezdj csak bele, ha hiszel abban, hogy képes vagy kihozni magadból a legtöbbet és sikerül. Ha most ezt nem érzed, akkor csak járj rendezvényekre és ismerkedj a szakmával és a termékekkel. Keresd meg a szponzorvonaladon a számodra leghitelesebb embert. Hajrá. Sok sikert és örömöt önmagad megismerésében.
14/15 anonim válasza:
A kommenteidből is érződik a lenézés,esetleg agresszió,szerintem te ne emberekkel foglalkozz.
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem elmegyek egy siker napra és meghallgatom az előadásokat. Kaptam egy nagyon jó könyvet amiből sikerült egy kis erőt merítsek. Nógrádi Bence könyv.
Utolsó válaszoló: Évek óta emberekkel foglalkozom. Eddig még nem volt probléma. :-)
2010. jan. 4. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!