Szerintetek jó ötlet lenne olyan pékséget nyitni ami egyáltalán nem használ búza illetve glutén tartalmú lisztet?
Egyrészt ezek a piaci rések már be vannak tömve, vannak ilyen üzletek
Másrészt ha lelkiismeretesen választod meg az alapanyagokat, akkor a termékek árai olyan magasak lesznek, hogy nem lesznek vevőid. Biztos vagyok benne, hogy ez neked nem fog összejönni.
utolsó pontosan!:) a rések betöméséről pedig annyit hogy nem tudom te holsz élsz, de én még mindehol búzalisztből csinált termékeket látok, és földeken is búza megy mindehol..ami sajnálatos merta búza egy ehetetelen gabona.
fel kellene ébrednünk hogy mérgezzük magunkat.
gluténmentes gabonafajtákat kell termelni!:)
Hajr mezőgazdaság, meg kellene újulni, ott is.
Oké, és mégis mit szeretnél, mit termeljenek az EU éghajlatán, barnarizst, Quinoa-t vagy kölest?
Ezek közül az EU-ban kb. csak a kölest lehetne termeszteni. A köles viszont átlag 1,5 Tonna termést hoz hektáronként, míg a búza 4,6 Tonnát!
Sok sikert kívánok ahhoz, hogy etesd az EU 510 millió és Európa 800 milliós lakosságát az 1/3-ad hozamú kölessel...
Néha gondolkodni is kéne, hogy mi áll a dolgok hátterében, nem csak tolni a "gluténmentes jövő" dumát.
Nálunk a 4 pékség van itt 100 méteren belül az egyik tojást nem használ, a másik glutén mentes. Most hirtelen meg nem mondom mi a cég neve, de rengeteg üzletük van. Árpád híd metró megállónál is. Ők árulnak természetes joghurtot is, meg mindenféle dolgot.
Ha jól tudom országszerte 500 üzletük van.
Viszont ha jól menő boltot akarsz, akkor csak a búza liszt.
A 250 ft/ szelet pizzát még senkinek se sikerült elverni Újpest-Központban. És a kígyózó sor nem is szó arra, amit ott van. Reggel és délben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!