szerintem semmi, mert illetéktelenül felhasználni nem lehet
2014. ápr. 10. 11:12
3/10 A kérdező kommentje:
nincs még semmilyen listám, csak olvastam, hogy lehet a címeket halászni és összegyűjtve el lehet adni. gondoltam rákérdezek, mit lehet még vele csinálni.
2014. ápr. 10. 11:18
4/10 anonim válasza:
Reklámot küldeni rá.
De ez ingoványos terület. Céges címre elvileg beleegyezés nélkül is küldhetsz reklámot, itt két dologba lehet belefutni:
- Bizonyos listákat úgy tesznek közzé, hogy nem engedélyezik az azon szereplő címek marketing célú felhasználását.
- Nem tudhatod, hogy a céggel kapcsolatos címet (pl. bbarna@akarmi.hu) nem magáncélra regisztrálták-e annak idején, vagy pedig a cég megszűnése vagy elhagyása miatt nem magáncímnek minősül-e ismét.
2014. ápr. 10. 12:35
5/10 anonim válasza:
Kell egy frissítést csinálni, visszapattanókat kiszedni, illetve egy "ha nem szeretne XY hírlevelet kapni, akkor iratkozzon le" c levelet kiküldeni, na meg feltüntetni, hogy honnan van a lista, honnan tudod a címét, stb.
2014. ápr. 10. 18:19
6/10 anonim válasza:
Vigyázz ezzel, mert ha spammelésért feljelentenek az 2 év letöltendő.
2014. ápr. 10. 22:42
7/10 anonim válasza:
Semmi érdekeset.
Törvényesen fel nem használhatod, el nem adhatod.
A fent említett 'leiratkozó' leveles trükk sem megy, nyilván az is spam.
2014. ápr. 11. 08:17
8/10 anonim válasza:
"Mit lehet kezdeni egy 10 000 db-os címlistával?"---Bevonulsz vele a börtönbe és keresel magadnak pár élettársat, majd megosztod velük a címlistádat esténként, mikor összebujtok!
2014. ápr. 11. 12:41
9/10 Szaki_1986 válasza:
Ha nem akarod, hogy páran emlegesség szeretett édesanyádat, akkor inkább semmit ne kezdj vele!
2014. ápr. 13. 16:40
10/10 anonim válasza:
Többen írtátok, hogy feljelenthető. Én elég sok reklám mail-t kapok olyan helyekről, ahol sosem regisztráltam. Van, ahol nincs is leiratkozási lehetőség a végén. Ezek szerint feljelenthetném őket... Persze nem fogok ezzel foglalkozni, hanem olvasás nékül törlöm és kész.
U.i.: ügynök ismerősöm bankoktól vásárolt címlistákat, hogy azokat hívja fel telefonon, hogy nem akarnak-e kötni pl. biztosítást stb. Na, szép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!