Külföldön magyar éttermet nyitni?
Az az ötletem van, hogy külföldön, kellene nekem magyar éttermet nyitni. Onnan jött ez, hogy állítólag a magyar és a francia konyha a legjobb a világon! Én például Németországban, Ausztriában nyitnék éttermet, mivel a németek és az osztrákok nem szeretnek főzni, (vasárnapi ebédet letudják egy pirítóssal saját tapasztalat)plusz ha főzni is akarnak nem nagyon tudnak. Na most egy jó helyen nyitnék egy éttermet, ahol kifejezetten magyar ételeket szolgálnék fel, olyanokat amelyet ott nem nagyon ismernek: rakott krumpli, rakott tészta vagy rakott csirkemell, Brassói, töltött káposzta/paprika, tepsis krumpli, Jókai bableves, Húsleves, Nosztalgia krémes, őznyelv, kosárka.. Ezek mind mind nagyon finom magyar ételek. (bocsi ha tévedek) És mivel ezek jó kaják, ott az emberek is inkább étterembe mennek mintsem főznek így én úgy gondolom, hogy lenne forgalma. Lennének menük, de magában is lehetne kérni egytálételeket. Például:
Húsleves
rakott burgonya meggybefőttel vagy savanyúsággal
Nosztalgia krémes illetve 2/4 pohár üdítő. Ez kerülne mondjuk 2.800 Ft/ba. 9€-ból megebédel egy egész család bőségesen és finomat. A nyelv az nem gond. További ötleteim is vannak még az étteremhez.
fast food es hazi kaja kozt van kulombseg.
itt is zsiros eteleket esznek,ugy otthon mint etteremben is.
a kulombseg hogy mas a izvilaguk.
14: Miért lenne irigység, tőlem aztán nyithatja az éttermét, aztán ugyanazzal a lendülettel zárhatja is be ahogy a többiek vagy beáll a sorba és a magyaros konyháról átáll a nemzetközire, nekem ettől nem lesz se kevesebb se több pénzem. Csak ő lesz gazdagabb egy tapasztalattal, hogy a "híres" magyar konyha mégsem annyira híres.
Egyszerűen nem kell a magyaros kaja a külföldieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!