Hol tudom felkeresni, hogy milyen vállalkozásokhoz nem kell külön szakképesítés?
Figyelt kérdés
Még most ötletelek, hogy mit, hogy kéne de könnyebb lenne ha az összes lehetőségemet látnám2014. márc. 26. 23:37
1/4 anonim válasza:
rossz irányból közelítesz.
előbb találd ki, hogy mihez értesz, mi az ami menne, és utána járj utána, hogy ahhoz mi kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van csak bajos a történet, mivel marketinghez értek és ebből is van szakképesítésem de hát ebből meg egy piaci rést találni szinte lehetetlen
2014. márc. 27. 00:15
3/4 anonim válasza:
Nem vagy elég jó vállalkozó, van piaci rés és a vállalkozó megtalálja. Nem mindenki lesz vállalkozó lehetsz a szakmádban nagyon jó alkalmazott, nincs abban semmi rossz.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, hogy még nem vagyok :) tanulok más irányban csak előre gondolkozok, ötletelgetek bár lehet felesleges még van 2 év előttem az egyetemen.
2014. márc. 27. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!