Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tudom felkeresni, hogy...

Hol tudom felkeresni, hogy milyen vállalkozásokhoz nem kell külön szakképesítés?

Figyelt kérdés
Még most ötletelek, hogy mit, hogy kéne de könnyebb lenne ha az összes lehetőségemet látnám
2014. márc. 26. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
14%

rossz irányból közelítesz.

előbb találd ki, hogy mihez értesz, mi az ami menne, és utána járj utána, hogy ahhoz mi kell.

2014. márc. 27. 00:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van csak bajos a történet, mivel marketinghez értek és ebből is van szakképesítésem de hát ebből meg egy piaci rést találni szinte lehetetlen
2014. márc. 27. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagy elég jó vállalkozó, van piaci rés és a vállalkozó megtalálja. Nem mindenki lesz vállalkozó lehetsz a szakmádban nagyon jó alkalmazott, nincs abban semmi rossz.
2014. márc. 27. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, hogy még nem vagyok :) tanulok más irányban csak előre gondolkozok, ötletelgetek bár lehet felesleges még van 2 év előttem az egyetemen.
2014. márc. 27. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!