Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozásról? Többi lent

Saját vállalkozásról? Többi lent

Figyelt kérdés

Magánvallalkozást szeretnék alapítani, egyenlőre csak informálódok, olyan oldalt tudnátok linkelni, ahol minden le van írva, hogy mi szükséges hozzá, mennyi anyagi háttér szükséges hozzá, milyen adókat kell fizetnem... Szóval minden!

Köszi

2014. márc. 22. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

KATA is erdekes lehet szamodra:

[link]

2014. márc. 22. 14:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Amit önkormányzatnak kell fizetni magánvállalkozás után az mindenhol úgyan annyi összeg, vagy településenként változik?
2014. márc. 22. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:

"mennyi anyagi háttér szükséges hozzá"

Csillagos ég! Marketingre bármennyit el lehet verni pár pillanat alatt.

Az se mindegy, hogy az istenhátamögött van a helyed havi 5e-es bérleti díjért, vagy a váci utcán havi 500e-ért.

2014. márc. 22. 14:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Üzlethelységem nem lenne, nem olyan vállalkozásról lenne szó. Igazából táplálékkiegészítőt gyártanék. Elég jól utánna jártam már, csak bátorság kéne, hogy nekikezdjek. Arról viszont nem találtam még semmit, hogy a csomagolást csak gép végezheti-e...
2014. márc. 22. 15:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Egy mellékhelységet alakítanak át amúgy...
2014. márc. 22. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Jol ertem, hogy egy atalakitott WC-ben gyartott kajat akarsz arulni..?
2014. márc. 22. 18:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Xd hülye vagyok :DDD Melléképületet :DDD
2014. márc. 22. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:

"Elég jól utána jártam már, csak bátorság kéne, hogy nekikezdjek. Arról viszont nem találtam még semmit, hogy a csomagolást csak gép végezheti-e..." Sajna a mondataiddal ütöd az állításaidat!

Most akkor utánajártál már, vagy ez a kérdés jelenti a teljes utána járást?

Üzleti résszel menjél könyvelőhöz, előírásokat beszerezheted az ÁNTSZ-től! De ha még eddig sem jutottál a nagy utánajárásban, akkor jobban jársz, ha hagyod az egészet...

2014. márc. 23. 07:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Beszerzésben jártam utánna, mit honnan érdemes, meg hogy megéri-e egyátalán, már abban is megegyeztem, hogy bevizsgálják a terméket (ahhonan beszerzés megtörténik majd) próbaként tettem fel hirdetést hányan érdeklődnék. Már 5 perc után csörrent a telefonom. Van egy könyvelő ismerősöm majd beszélek vele...
2014. márc. 23. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi ez a csoda termék?
2014. márc. 28. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!