Mennyire kelthet "komolytalan" benyomást egy vállalkozásról, ha az internetről érkező látogatói az ajánlatkéréseiket és az esetlegese megrendeléseiket nem saját hanem Google-s ürlapokon keresztül küldhetik be?
//Egy korábbi kérdésben azt már kitaglaltuk, hogy biztonságtechnikai oldalról (adatvesztés, idegenek hozzáférhetősége, feltörés) nincsenek nagyobb kozkázatai a Google-s megoldás igénybevételének mint a saját űrlapfeldolgozó rendszernek. Szerintem talán még nagyobb is lehet a biztonság, hiszen a Google-nek presztizskérdés is, hogy az legyen...//
De elriaszthatja-e a weben keresztül érkező látogatókat, érdeklődőket és leendő megrendelőket?
Milyen érvek szólhatnak mellette és ellene?
Ha Ti találkoznátok egy ilyennel (pl. valamilyen értékesebb termékek beszerzése előtt), akkor milyen benyomással lenne rátok?
Én személy szerint egyből bezárnám, ha egy külső oldalra vinne a hivatkozás hogy ott töltsem ki...
engem még a domain név is, pl. valami.uw.hu vagy valami.fw.hu ...
De még az oldal megjelenése is befolyásol, hogy honnan rendelek, pl. ha egy 2000 -es évek körölű "stylusba" van vagy túlzottan tele van pakolva, már szinte átláthatatlanságig, mindenféle beúszó, villogó animációkkal, ezzek is vissza tartanak.
A régies azért mert komolytalan, a túl csicsázott meg azért, mert átláthatatlanná válik...
Szóval kérdésedre válaszolva, nem tölteném ki google űrlapot,
inkább használj egy natív PHP -s jól megszerkesztett sajátot.
Köszönöm a véleményeteket.
Örülök, mert megerősítettetek abban, hogy nem keltene túl nagy bizalmat a látogatókban, ha elnavigálnám őket...
Magam is így vagyok vele, s én sem szeretem amikor freemail-es meg hasonló "céges" e-mail címeket tolnak elém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!