Miért nem bír újra hívni telefonon, aki egyszer már keresett?
Ti mindenkit mindig visszahívtok, ha valamiért nem tudjátok felkapni a telefont? Néha megteszem, de ha mindig mindenkit visszahívnék, csak arra keresnék. Én ha valakit nem érek el, később megpróbálom újra. Nem létezik ,hogy az ember wc-n ül, vagy a másikon beszél, vagy nem hallja mert zaj van. stb. stb?
Később aztán, ha mégis sikerül beszélnünk ,akkor még a szememre is hányják, hogy "Hívtalak, de nem vetted fel." Hát ba..meg van ilyen. A hócipőm tele van ,hogy mindenkit visszahívogassak, mert véletlen úgy jött ki, hogy nem bírtam felvenni. És persze ettől neki úszott az egész napja, mert nem intézte el stb. mert annyi esze nincs, hogy megpróbálja újra.
A másik oldalról is meg lehet nézni. „Ha látja, hogy kerestem, miért nem hív vissza?“
Persze, ha te visszahívod, és a másik fél elkezdene pletykálni, akkor le lehet állítani, de ha röviden le tudjátok rendezni a témát, akkor szerintem nem gond a visszahívás.
2. Részben igazad van és mint írtam is, esetenként visszahívom őket. De a másik, amit írtál: "látja, hogy hívtam, miért nem hív vissza?" Mert Ő keresett, Ő akar tőlem valamit, nem én őtőle. Bizony nem egyszer előfordult, hogy visszahívtam és vagy nem volt fontos, vagy kisregényt szavalt. Sokáig maximálisan készséges voltam, de rájöttem, hogy az emberek visszaélnek a jóindulatommal. Csodálkozom, hogy soha nincs pénzem, mikor mindenkit körbe ugrálok huszonötször egyetlen dolog miatt.
Már nem a kérdéshez tartozik, de a másik, amit megteszek az ügyfelekért, hogy sok esetben helybe szállítom a terméket, mert kicsit kijöttem a belvárosból. De ezt nem kötelességként, hanem lehetőségként vetettem fel anno, hogy ha úgyis arra járok, beviszem. Mostanra kötelességemként kezelik, ha nem viszem el, már megsértődnek. Értem én, hogy nagy a verseny, de azért nem kéne maximálisan hülyének nézni a másikat, mert ha meg rászámítanám az árra a plusz szolgáltatásaimat, azon is meglennének sértődve. Nekem sem adnak semmit ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!