Mi szükséges ahhoz hogy egy deszkás parkot nyithassak?
Ezt úgy értem hogy ugye kell helyet bérelni meg elemeket, a sponzor hogy száll be? Hogy zajlik ez az egész?
Kérek mindenkit hogy értelmes dolgokat írjon, érdekelne ez a dolog nagyon.
Köszönöm.
Kedves Kérdező!
Kell ugye először is egy hely, amely nagyságában és adottságaiban megfelel a célnak. Azt nem tartom valószínűnek, hogy önkormányzati területet adnának bérbe ilyen célra, tehát marad a magánterület. El kell döntened, hogy céget alapítasz a működtetésre, vagy egyéni vállalkozást indítasz. Az is biztos, hogy egy halom hivatalos engedélyre is szükséged lesz az üzemeltetéshez. A szponzorok hirdetésre utaznak, tehát hirdetési felületet kell értékesítened a számukra, így ebből is származhat bevételed. (Magyarul a szponzorok cégeit hirdeted a pályán, ill. a deszkások ruházatán.) Az biztos, hogy nem kis anyagi befektetést igényel a dolog. De mivel ebben látod a fantáziát, ne hagyd magad elsőre lebeszélni senkitől. Írj érdeklődő emilt az önkormányzatnak, az ÁNTSZ-nek stb., vagy hívd őket.
Köszönöm szépen a választ, sokat segített ez nekem.
Ha a sportolókkal kell hirdetnem azt a céget.. akkor deszkásokat is kell szerződtettnem vagy hogy?
Bocsi, de csak most olvastam a kommentedet. Azt hittem, hogy rajtam kívül is ír majd neked valaki:)
A profi deszkásoknál a helyzet egy kicsit érdekes a szponzor-dolog esetén. Elméletileg te szerződést kötsz a cégekkel, akik fizetnek a vállalkozásodnak azért, hogy reklámozd őket. (Én a helyedben felajánlanám nekik pl. azt is, hogy a belépőre rányomtatod a nevüket, árulsz a parkban pólókat, sapikat, melyekre rákerülnek stb.) Aztán biztosan ismersz profi deszkásokat, akik megfelelő díjazásért vállalják, hogy a saját ruházatukon viselik a szponzorokat. Neked az a dolgod, hogy megbízási szerződést kössél velük erre a feladatra, és megállapodtok egy olyan összegben, ami számodra is megfelel, és marad hasznod rajta. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. Ha érdekel még valami, akkor írj kommentet, és ígérem, sűrűbben visszanézek ide!
Értem köszi szóval ilyen lánc rakció az egész tulajdonképpen. És ha mondjuk van egy profi bmxes/deszkás aki már alapitott magának egy céget ami ugye viszi az extrém sportot vagymit, azzal ugyan az a helyzet igaz? Szoval ugyan úgy köthetek vele szerződést a helyel kapcsolatban?
Egyelőre csak most ennyi jut eszembe de ha esetleg van valami infod még ezzel kapcsolatban kérdés nélkül szivesen fogadom [:
köszönök mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!