Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Boltot nyitnák a garázsomba,...

Boltot nyitnák a garázsomba, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Az otthonomban erre a célra kialakított helységben motoros boltot szeretnék nyitni, tehát kizárólag motoralkatrészeket és ehhez kapcsolódó termékeket szeretnék árulni.

Segítséget szeretnék kérni hogy milyen feltételeknek kell megfelelnem és hogy nagyjából mennyi alaptőkére lesz szükségem .Milyen szakmai végzettséget igényel stb

Köszönöm

2014. febr. 26. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Rendelkezned kell vállalkozoi igazolvannyal ( kiveve ha bt-t vagy kft-t akarsz alapitani ) valamint tanusitvannyal, hogy alkalmas e a garazs erre a celra, es ha te dolgoznal ott akkor kereskedelmi vegzettseg kell hozza vagy ebben az esetben szereloi is eleg.
2014. febr. 26. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Ami kimaradt: mukodesi engedely es biztonsagi adatlapok
2014. febr. 26. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezeknek a kikerese mind penz, erdemes egy konyvelovel beszelni o tud pontos arakat mert ez evente valtozik
2014. febr. 26. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

semmiféle kereskedelmi végzettség vagy szerelői hozzáértés nem kell

ami kell, hogy legyen egy vállalkozói engedélyed, egy nyugtatömböd/pénztárgéped

semmi más

2014. febr. 27. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja csak mivel o lesz feltetelezem az egyeduli alkalmazott mar a vallalkozoi igenylesnel kerni fogjak a szukseges bizonyitvanyokat, 2012-es torveny, olvass utana..

EGY VALLALKOZO

2014. febr. 27. 18:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen úgy gondoltam hogy én állnék a pultban ,de az ács szakmámmal az nem igen kivitelezhető....

Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat !

2014. febr. 28. 03:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"a csak mivel o lesz feltetelezem az egyeduli alkalmazott mar a vallalkozoi igenylesnel kerni fogjak a szukseges bizonyitvanyokat, 2012-es torveny, olvass utana..

EGY VALLALKOZO"

semmit nem kérnek, egy másik vállalkozó

2014. febr. 28. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Erdekes 2012ben lettem e.v., az egyik uzletem egy bolt, es mivel nekem sima erettsegim van a leendo alkalmazottat is magammal kellett cipelnem es le is fenymasoltak a kereskedelmiet. Ugy nem nyithatsz pl egy presszot sem, ha nincs vendeglatoid vagy olyan leendo alkalmazottad akinek nincs. Vedd a faradtsagot es olvass utana, 3 even keresztul dolgoztam es adtam ki a vallalkozoikat lehet jobban tudom ;)
2014. febr. 28. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!