Eladnám a Kft-met, hol kezdjem?
Kezdd nálam...
Ha megadod az adatait (hogy utána nézzek), megmondod mit kérsz érte, és ezek alapján reálisnak tűnik, akkor beszélhetünk róla.
Ha lenne valami valóságalapja a kérdésnek, akkor felvennél egy alkalmazottat és a gond letudva!
Nagy budos kamu kérdés!
#3-as ,,Buta ember elsőre alkot véleményt",ez most nagyon igaz ez a mondás.Sikeres ember nézi a lehetőségeket az átlag meg elvan,és kritizál a semmire.
Ajánlom Napoleon Hill könyveit.
Az mit jelent kérdező,hogy túl nőtt rajtad a cég?
Miért nem terjeszkedsz mondjuk más város,külföld akár?
Kérlek ne induljon el a téma értelmetlen veszekedések irányába (nem is értem ennek most mi értelme)?
Mit jelent, hogy túlnő rajtam? Egyszerű: alkottunk egy terméket, de ahogy nőtt, rá kell, hogy jöjjek, nehezen tudok összehozni egy olyan csapatot, akikkel továbbra is sikerre lehet vinni (ez inkább az én hiányosságom), ezért szeretnék felelősségteljes új tulajdonost találni. Az alap megvan a fejlődésre.
második vagyok.
Komolyan írtam, amit írtam.
Érdekelne a dolog, de ahhoz többet kell tudni róla.
Mi ez a termék, milyen cég, mennyire van bevezetve, milyen piac látható, mennyit kérsz érte, stb...
Ha neked tényleg lenne egy ilyen céged , akkor tudnád hogy hol kell kezdened , nem itt kérdeznél hülyeségeket.
Ne akard bemesélni , hogy alapítottál, 10 évig működtettél és felfuttattál egy céget és itt akarod megtudni , hogy mihez kezdj vele....
Kiforrott ügyfélszolgálat mi ? ! Naná !
"Kiforrott ügyfélszolgálat mi ? ! Naná !"
Persze 1 emberes cég esetén főleg :)
Ezért is akarja eladni, nem marad ideje semmire sem a telefonok kezelésén, illetve a panaszok hallgatásán kívül!
Korábban már írtam, ha lenne valóságalapja annak, amit ír felvenne 1 embert és gond letudva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!