Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Eladnám a Kft-met, hol kezdjem?

Eladnám a Kft-met, hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Kb 10 éves, sikeres informatikai termékekkel, amiket jelen állapotában, vagy továbbfejlesztve is sikeresen fenn lehet tartani, kiforrott ügyfélszolgálattal. Az ok egyszerű: egyedül viszem a céget, de kissé kezd túlnőni rajtam, ezért szeretném átadni olyannak (olyanoknak), akik felelősséggel tudják továbbvinni.
2013. aug. 28. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Például, hogy mennyit kérsz érte.
2013. aug. 28. 10:47
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:

Kezdd nálam...

Ha megadod az adatait (hogy utána nézzek), megmondod mit kérsz érte, és ezek alapján reálisnak tűnik, akkor beszélhetünk róla.

2013. aug. 28. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
15%

Ha lenne valami valóságalapja a kérdésnek, akkor felvennél egy alkalmazottat és a gond letudva!

Nagy budos kamu kérdés!

2013. aug. 28. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

#3-as ,,Buta ember elsőre alkot véleményt",ez most nagyon igaz ez a mondás.Sikeres ember nézi a lehetőségeket az átlag meg elvan,és kritizál a semmire.

Ajánlom Napoleon Hill könyveit.

Az mit jelent kérdező,hogy túl nőtt rajtad a cég?

Miért nem terjeszkedsz mondjuk más város,külföld akár?

2013. aug. 28. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
#4-as ,,Buta ember elsőre alkot véleményt" Ez rád különösképpen igaz!
2013. aug. 28. 14:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Kérlek ne induljon el a téma értelmetlen veszekedések irányába (nem is értem ennek most mi értelme)?

Mit jelent, hogy túlnő rajtam? Egyszerű: alkottunk egy terméket, de ahogy nőtt, rá kell, hogy jöjjek, nehezen tudok összehozni egy olyan csapatot, akikkel továbbra is sikerre lehet vinni (ez inkább az én hiányosságom), ezért szeretnék felelősségteljes új tulajdonost találni. Az alap megvan a fejlődésre.

2013. aug. 28. 17:47
 7/9 Shai-Hulud ***** válasza:

második vagyok.

Komolyan írtam, amit írtam.

Érdekelne a dolog, de ahhoz többet kell tudni róla.

Mi ez a termék, milyen cég, mennyire van bevezetve, milyen piac látható, mennyit kérsz érte, stb...

2013. aug. 28. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha neked tényleg lenne egy ilyen céged , akkor tudnád hogy hol kell kezdened , nem itt kérdeznél hülyeségeket.

Ne akard bemesélni , hogy alapítottál, 10 évig működtettél és felfuttattál egy céget és itt akarod megtudni , hogy mihez kezdj vele....

Kiforrott ügyfélszolgálat mi ? ! Naná !

2013. aug. 30. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"Kiforrott ügyfélszolgálat mi ? ! Naná !"

Persze 1 emberes cég esetén főleg :)

Ezért is akarja eladni, nem marad ideje semmire sem a telefonok kezelésén, illetve a panaszok hallgatásán kívül!

Korábban már írtam, ha lenne valóságalapja annak, amit ír felvenne 1 embert és gond letudva!

2013. aug. 31. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!