Szerintetek megérné nekem az ha Ebay-ről rendelnék dolgokat és azokat eladnám?
Nagyon sok embernek jut ez eszébe, valami profit biztos van, attól is függ mit adsz el, hol.
Vaterán valami szintén olcsó, az emberek pedig egyre jobban megismerik a külföldi netet, rájönnek, hogy máshol olcsóbb.
Saját boltban jobban megérné, csak azt meg fenn kell tartani, plusz úgy mindenképpen adózni kell.
Mint jövőbeni konkurensnek, nem.
Én kis-tételben nyomom az ipart, ha élhetek ezzel a kifejezéssel, apróbb dolgokat veszek 300-400ftért, majd eladom 1500ft körül, ha valamit eladok sokat nyerek, de van hogy 2-3 hónap mire sikerül eladnom
Elég fekete meló.
Ha elkapnak agyon büntetnek.
Ha meg legálisan csinálnád, akkor eléggé költséges.
Vállalkozás fenntartása. Járulékok kb 60 ezer ft havonta.
SZJA, osztalék alap adó, EHO, IPA, Vám, esetleg dömpingvám, áfa, egyéb költségek, részesedés a vaterának, egyéb oldalnak, marketingre, egyéb költségek.
Egy 10 milliós éves bevétel alatt rizikós belekezdeni. Ahhoz meg tőke kell. Sok millió.
Ez neked feltételezem hogy nincs. Így nem is javaslom hogy belevágj. Fekete meló az fekete meló. Ne csináld, rontod mások üzletét, és a gazdaságot. Szerencsejáték az életed. Minden adás vételed dokumentálva van. 5 évre visszamenőleg bármit rádverhetnek.
Bárki feldobhat. (Én is feldobnálak ha látnám hogy jelentős a forgalmad és feketén csinálod. (A számla hiánya elég erős jel)
Utolsó én így tudom: Évi 6 millió alatt 16%-os adót kell fizetni. Ez megéri havi 125000Ft-ig. Utána KATA-ra kell váltani ami havi 25.000Ft ha van bejelentett munkahelyed. Ez azt jelenti hogy havi 475.000Ft-ot is kereshetsz.
Egy leendőbeli eladó.
Rosszul tudod.
Az a 475000ft-os ideál, elég messze van a profittól. Ugyan is nem ingyen adják a dolgokat e-bayen....
Lejön belőle a beszerzési ár, a költségek, a szállítás stb stb.
Az e-bayes dolgok alatt kínai vackokat szoktak érteni, amire megy a vám, és áfa, kötelezően.
Az megint csak lejön az ideális 475000ft-ból.
Jópár millió ft-os tőke kell hozzá, szerencse, meg minden hogy 100 000ft legyen belőle haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!