Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehetne egy bar-etterme...

Hogyan lehetne egy bar-ettermet feldobni, es mikkel lehet jobban gazdalkodni?

Figyelt kérdés
Csaladi vallalkozast csinaltunk Spanyolorszagban, magyarorszagi házunkra hitelt felveve alaptokenek,viszont a bar-etterem felebol mar lassan csak a bar resze marad fentaz esti vendegek ivasabol.Ezt szeretnenk megelozni azzal hogy otleteket es jobb gazdalkodas kitalalasaval.
2008. júl. 21. 19:03
 1/3 anonim válasza:

Az étterem mindig bajosabb, alakítsátokát úgy pl: h max pizzát lehessen kapni, és mivel a bár része jobban megy ezért arra fektessetek nagyobb hangsúlyt.

lehessen karaokézni, legyen egy kisebb tánctér, ha már úgyse kellenek az asztalok, és péntek-szombatra találjatok ki vmi akciót, pl: olcsóbb a tequila. Továbbá kurva jó stílus kell a helynek.

2008. aug. 12. 14:18
 2/3 anonim válasza:
Szerintem jó ötletnek tünnik egy biliárd asztal,vagy csocsó,darts,a barba.Az éttermet én ugy dobnám fel hogy például aki egy bizonyos összegen felül rendel az kap elvitelben ajándék ételt.Vagy bizonyos ünnepi napokon ingyen ital.Ha nekem lenne egy éttermem akkor ha egy szerelmes pár vacsorázna ott,kapna ingyen bonbont,vagy kis apróságot.Attol jó egy hely,ha vannak egyedi dolgok benne.olcsón finomat akciók,mondok egy példát.Van két étterem,az egyikbe minden sokba kerül,a másikban olcsóbb,AZ 100%hogy a legtöbben az olcsobb étterembe menének.Több kicsi többre megy,érted a példát?Ha nem írj nyugodtan ehezz aztán értek.
2008. aug. 21. 17:06
 3/3 anonim válasza:
Szerintem ha táncoslányokat vinnél, elég sokan lennének.:D
2012. júl. 7. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!