Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást érdemes...

Milyen vállalkozást érdemes nyitni?

Figyelt kérdés
Egy egyeteimstának, tehát viszonylag kis tőkéből. És ami mellett azért lehet tanulni.
2009. dec. 10. 16:11
 1/7 A kérdező kommentje:
És esetleg ha külföldre kell mennem huzamosabb időre is tudom üzemeltetni.
2009. dec. 10. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Kedvesem, ha ezt bárki tudná akkor ö nyitná ezt meg.

Olyan kérdést tettél fel kb ami egy nagy baromság, nincs rá válasz.

2009. dec. 10. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen valami netes business-t ajánlok
2009. dec. 12. 00:58
 4/7 anonim válasza:
mindenhez tőke kell... hallottam már pár érdekes befektetési ötletet. volt olyan ismerősöm aki alumíniumot, rezet vitetne ki nyugatra, magyarországról, ha meglenne neki az anyagi háttere. én úgy gondolom, hogy abból van nagy haszon amire a legnagyobb szükségük van általába az embereknek: munka, élelem, ingatlan, vagy illegálisan a drogok:D de utóbbira minimum 10 év a sitten, ami miatt nem vágnék bele:D
2009. dec. 13. 09:26
 5/7 anonim válasza:
szerintem ha hülye vagy mert rosszul tanultál te kis stréber menj el a kfc be dolgozni!!ott meg lesz minden ami neked kell!te kis lúzer!kapsz pénzt meg mindent!!!de ha viszont okosan tanultál és ügyes vagy menj el jogásznak!
2009. dec. 17. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:

MLM

És ha lediplomáztál, már nem is kell munkát keresni.

A lényeg, hogy olyan céghez menj, amelyik régóta fennáll, és jogdíjas rendszere van. Tapasztalatból írom, a legjobb vállalkozási forma a világon.

2010. jan. 1. 13:21
 7/7 anonim válasza:

Én nem mondhatom neked hogy ide tedd vagy oda tedd a pénzedet

,inkább leirom hogy én hová tettem 250 dollárt,és kamatoztattam olyan formában ahogyan sehol se tehettem volna meg,ezalatt azt értem hogy,nem mindig a jól kitaposott ösvény visz a legjóbb eredményhez ,én már ezt megtapasztaltam,az én ,,tikom,, a TVI,-kockázat nélkűli magass hozamú befektetés,ha érdekel irok bövebb infót

Merthogy ugye mindig onnan jönnek a a jó ötletek és eredmények ha valamit másképp csinálunk a megszokottnál

2010. márc. 12. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!