Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást indítanáto...

Milyen vállalkozást indítanátok 4-5 millió készpénzzel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekellne énis ebben ahelyetbe vagyok van 4-5 Mft-m és gondolkozok mibe lehetne befektetnem.Ötleteim vannak de ha kapnák egy kis biztatást bátrabb lennék..Aki közössen akar csinálni valamit keressen meg emailbe érdekell az ötlet.Aztán ha bejön..a haszon 50-50%
2009. dec. 12. 15:02
 12/18 anonim válasza:
9%
csinálj kuplerájt ha underground bizniszben akarsz lenni, vagy belemehetsz a kábszeres dolgokba is annyi pénzzel. de nagy kockázat. amúgy én nyitnék egy próbatermet, vagy VISSZAADNÁM ANNAK AKITŐL LOPTAM:D
2009. dec. 13. 12:12
 13/18 anonim válasza:
Ha nekem lenne pénzem suli után megnyitnám a saját éttermemet bár 4-5M még kevés lenne de társtulajdonosokkal meg lehetne oldani:))
2009. dec. 16. 17:10
 14/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen nyelvtudással rendelkezel, de én húznám a belemet külföldre... M.O.-n vagy nagyban játszol, vagy csalsz/hazudol/lopol (:D) vagy bazi nagy szerencséd van, szal legjobb példa faetrom (bocs hogy az egyéni életemről beszélek, de jó példa) vállalkozó volt, de nem túl nagyba, és a fenntartásnál nem sokkal keresett többet, akkor volt 3 kocsink most 1 is alig van, szal könnyű bukni
2009. dec. 17. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyu, nekem van egy tényleg jó ötletem, ha gondolod társuljunk be 50-50% én veszek fel hitelt is akár a nevemre, ennyire biztos vagyok a sikerben.
2009. dec. 17. 18:49
 16/18 A kérdező kommentje:
...tegnapi 18:40-re...privát mailben szívesen olvasnék pár sort, hogy felkeltsd az érdeklődésemet....
2009. dec. 18. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok mi ez a biztos ötlet,aki irta hogy venne fel hitelt engem is érdekellne az ötlet.15,000,000ft al gondolom többre mennénk nekem is van 4-5 millio ft befektetésre váro pénzem.Ha 3n jobban járnánk vedd fel léccives a kapcsolatot ha nem,akkor nem szoltam elnézést nem akarom más elöl elhappolni az ötletet.
2009. dec. 18. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Privátot írj, adok tanácsot, kötelezettség nélkül.
2010. jan. 1. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!