Iparűzési adó bejelentési lapot tudna segíteni valaki kitölteni?
Telefonon vagy személyesen is jó lenne, kitöltöttem naggyából de van 1-2 rész amit nem értek és nem akarom esetleg rosszul beadni.
Aki töltött már ki ilyet tudna segíteni? Kata-s vallalkozó vagyok. Sürgős lenne :S
Mi a gond vele?
Persze a KATAsnak nem kell könyvelő, mint tudjuk.
Nem is kell. Mindössze a kezdésnél volt pár kérdésem amivel el is mentem könyvelőhöz de tényleg csak pár kérdés volt és nem volt hajlandó elfogadni pénzt cserébe.
Most megint lenne pár kérdésem még ezzel az iparűzési adóval kapcs.. a többit már elintéztem mindent és megy is a vállalkozás.
Kérdésem lenne, hogy ez egy ilyen 5-6 oldalas dokumentum amin nem egyértelmű hogy melyik részeket kell és melyiket nem kell kitölteni. Meg ilyen naptárfordulós dolgok még nem egyértelműek h milyen dátumot kell írni és h egyátalán kell -e írni bármit is oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!