Benne lennétek egy kreatív összefogásban? (Lent)
Mond, így neten keresztül amikor semmit nem tudsz a másikról amikor nincs se valós név, vagy arc, miért hiszed azt, hogy csakis önzetlen, kedves emberek csatlakoznának? Hogy szűrőd ki a rosszakat?? Vagy mit csinálsz ha valaki egy közösen kitalált jó ötletet ellop, és mivel pénze van rá, ki is aknázza a lehetőségeket? Vagy mi a garancia arra, hogy a nyereség tényleg eloszlik??
Nem akarlak elkeseríteni de ilyen összefogást csakis SZEMÉLYESEN lehet megoldani. Neten, anonimként nem fog működni.
hát sok sikert.
Én is voltam fiatal, (bár most is annak érzem magam, mert szeretem az életet élni) de ennyi év után, rájöttem, csodák ritkán születnek. Amíg olyan oldalt indítasz a neten, mondjuk a facebookon ami nem jár sem pénz kiadással, sem pénz bevétellel vagyis pusztán csak a segítség a cél, az működhet. Van is ilyen oldal nem is egy ami nagyon jó.
De ha már az a cél, hogy találjuk ki, miképpen kereshetünk pénzt, sőt a nyeremény is fontos lenne, ha az egész a pénzkeresésre meg, akkor a közvetlen családtagod, barátaidon kívül ne várj csodát. Az ember az üzleti érzékét, üzleti dolgait nem a neten, főleg facen fogja kitárgyalni.
A személyes ismerkedéssel meg az a gond, hogy sokan el sem mennek, és nem azért mert nem megbízhatóak. Hanem azért mert idővel rájön, hogy nem egy korosztály, sőt meg sem közelíti a korosztályt. Nem hiszem, hogy én 42 évesen 15 évestől várnék tanácsot. Szívesen elbeszélgetek vele, szívesen meghallgatom, de üzleti ügyben, kihagynám..Ahogy egy 20 éves sem fog egy 6 évessel üzletről beszélni.
De én tényleg sok sikert kívánok neked.
És ez melyik csoport?
csak mert lennének ötleteim ami jó pénzkereseti lehetőség de ehhez emberek kellenek és mivel segítenek így ők is megkapnák a bérüket
Nekem van pénzem, de nincs ötletem. Viszont a facebookon sem vagyok fent. Csak akkor érdekelne, ha tudnám, hogy hány évesekkel fogok üzletelni. Nekem fontos a kor.
40/N
FIGYELEM!!!
Nekem nem rég ölembe pottyant egy nagy lehetőség és azon kívül is sok ötletem van de ami a lényeg hogy ez nagyon jó ötlet és meg kell valósítani. Akit ez érdekel adjon meg egy elérhetőséget vagy egy ötletet ahol mindenki tudna tájékozódni és beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!