Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást nyissak?...

Milyen vállalkozást nyissak? Olyat szeretnék amelybe különös anyagi befektetés nem kell. (pl takarító vállalkozás-ahoz em kell sok pénz se végzettség ugye? ) És milyen formában Bt/Kft vagy mi a jobb?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Igen és a járulékot a szomszéd fizeti és ha már belejött a könyvelőt is. Elkezdeni lehet, csak nyereségesen üzemeltetni az a nehéz. Tudod mért nem kötnek kis induló céggel üzletet? Nem akarnak 4 hónap után másik céget keresni a takarításra, idő és pénz veszteség.
2014. febr. 12. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Kedves utolsó, ez csak magyar felfogás, simán alkalmaznak egy kezdő "céget" is, sőt általában precízebb munkát is végeznek.. Nincs járulék.. Havi 3600Ft, ez nem pénz.. könyvelő, minek? Felesleges. Összeadni kivonni feltételezem, hogy tud.
2014. febr. 12. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
a kérdésben bt Kft. szerepelt. Itt kell könyvelő, és mivel főállás kell járulékot fizetni. A realitás, tapasztalat nem egyenlő a rosszindulattal.
2014. febr. 12. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Valószínűleg nem is neked szólt, hogy rosszindulatú vagy, a bt/kft vagy mi a jobb szerepelt még a kérdésben, bár nem csak erre válaszoltam, hanem másoknak is! Én is tapasztalatból mondom amit mondok! Én egyéni vállalkozó vagyok, én ennyit fizetek adóba, örülnék, ha neki is ennyit kellene fizetnie, sőt mindenki megérdemelné, el kell menni a választásra, erre csak ennyit tudok mondani és nem a két sztár fő jelölt között kell játszani a ping pong labda szerepét! Bár ez már nem a kérdéshez tartozik.. KATA adózás jobb lehet, vagy kisadózónak lenni, bár erre nemigen lesz kereslet otthon ez is tény, de ha nagyon akarja, akkor pozitív lesz az eredmény, csak rugalmasnak kell lennie és országot kell váltani, ha kell!
2014. febr. 12. 20:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. febr. 12. 21:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sok minden lerí a kérdésemről, de nem vagyok bunkó! Lehet hogy nincs diplomám, de valahogy megszeretnék élni, az utolsóknak nagyon köszönöm. Ha részletesebben leírnátok(hülye vagyok az ilyenekhez nagyon, de valamit kel kezdenem mert takarító vagyok iskolában és kevés) azt nagyon megköszönném. És olyasmi takarító vállalkozásra gondoltam hogy lépcsőházakat takarítanánk.
2014. febr. 12. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Hányéves vagy ha szabad kérdeznem (ez is fontos lehet mit javasolnék)? Nem tudom mennyire vagy rugalmas, de Angliában meg lehet probálni a takarítást, lépcsőházak ugyan nem igen vannak, de lakásokat, házakat lehet takarítani és igény is lehet rá, ha ügyes vagy, persze érdemes egy takarító cégnél is elkezdeni dolgozni! Vállalkozni nem kockázat annyira, van egy havi 3600Ft-os kiadás ami az adót illeti, a többit a nyereségből kell adózni, ha van!
2014. márc. 3. 23:55
 18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha még itt vagy, érdekelne hova sikerült eljutnod 2022-re. Komoylan érdekel, mi történt veled 8 év alatt.
2022. márc. 22. 11:16
 19/20 anonim ***** válasza:

18 attol fugg melxik valaszolo vagy.

Csak 1 valaszolo erdemli meg hogy valaszoljon a kerdezo.

A tobbi egy Suttyó s.ar paraszt

2022. máj. 30. 10:06
 20/20 anonim válasza:

19.

Én csak a kérdést tettem fel, a többihez nincs közöm. Valóban kritikán aluli hozzásólások.

Tényleg érdekel mi a helyzet a kérdezővel.

2022. júl. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!