Milyen vállalkozást érdemes indítani 3 millióból, ami fenntartható, és növekedési potenciállal is rendelkezik?
Sajnos, igaz...
Nem ennyire ötlethalottak a fórumon az emberek hogy senkinek semmi ötlete. De nem sokan állnak neki részletezni hogy mit csinálnak. Nem titok, de nem ilyen módon kell szimpátiát keltened hogy eláruljuk.
A lényeg az, hogy született eddig 12 hozzászólás, de a feltett kérdésre senki sem válaszolt...
A neten pl: lehet találni több helyen is ingyen vállalkozási ötletgyűjteményeket. Itt is valami hasonlót reméltem, nem kioktatást, vagy azt hogy ezt nem lehet, meg azt nem lehet...arról nem állok le vitatkozni, hogy arrogáns vagyok e vagy sem azért, mert felhívtam a figyelmét a válaszolóknak arra, hogy nem pont azt kérdeztem, amire válaszoltak.
Én 3 millióból egy kereskedelmi vállalkozást indítanék.
A világ egyre kisebb, egyre jelentéktelenebbek az országhatárok. Egyre több fuvarozási és futár cég alakul, egyre olcsóbbak, egyre egyszerűbb a vámkezeltetés, egyre többen beszélik az angolt, egyre nagyobb szerepe van a marketingnek, és a nemzetközi értékesítésnek, egyre több a nagykert kihagyó önállóan értékesítő gyártóval találkozhatunk. Egyre elérhetőbb maga a gyár értékesítési managere.
Én üzletkötő lennék annyi pénzből. Vásárlóknak beszállíttatnék, aki tőlem akár lehet egy nagyobb cég is, egy kiskereskedés, vagy magánszemély is.
Jó szerződéseket kell írni, és ügyelni hogy lehetőleg a vásárlód pénzéből mennyen az egész.
Neked mindössze a hozzáértésed kell adnod, és TIÉD a rizikó, azaz vállalsz garanciát, határidős szállítást, vámekzeltetést stb. Háztól, házig.. Persze ezt nem te csinálod, te csak elrendeled a fotelből...
A vásárlóid köre erősen marketingfüggő. Jó beszélőke kell hozzá, és némi tapasztalat, szakértelem. De marha jövedelmező tud lenni. Egyértelműen nem halálraítélt ötlet. Ebben van a jövő, és a múlt.
Egyes afrikai országokban 20-30 €-t is adnak egy kecskefejért, itthon vágóhídi hulladék.
Nagyon olcsón felvásárolnám a kecskefejet, megszervezném a fagyasztókonténerben szállítását és eljuttatnám valamelyik afrikai országba, nagykereskedőhöz, vagy közvetlenül a piacra.
3M bőven elég lenne az induláshoz és a várható profit magas.
Nemrég jártam Afrikában,sehol nem láttam hótaposó csizmát, érdemes lehet azt árulni?
Vagy autósmoziba ülést?
Legyen már neked is ötleted!
Mert ha egy ötletet meg kell venned, üzleti tervel akkor kevés a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!