Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást érdemes...

Milyen vállalkozást érdemes indítani 3 millióból, ami fenntartható, és növekedési potenciállal is rendelkezik?

Figyelt kérdés
A profilt nem saját magamból kiindulva szeretném meghatározni, hanem inkább a fenti szempontok alapján, mint pl: a növekedési lehetőség és a fenntarthatóság, a profit mértéke, megszerezhető vásárlói kör, stb. Leginkább az alacsony kockázattal bíró lehetőségek érdekelnek, amikor kevés a költség, azaz nem kell folyamatosan jelentős pénzmennyiséget visszaforgatni a cégbe.

2014. febr. 8. 01:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Akkor a saját ötlet elengedhetetlen. Vagy értesz hozzá vagy kitalálsz valamit finomítod és megcsináltatod az alkalmazottakkal. Ehhez nem elég a 3 millió pár alkalmazott és a marketing 2-3 hónap alatt elfogyassza a 3 milliót bevételed meg nem biztos hogy lesz. Jó ötletér fizetni kell vagy társulni valakivel, mit tudsz nyújtani az ötletgazdának? Ügyvezetői tapasztalat, adócsökkentő megoldások, offshore tapasztalat? Induló cég 1 év alatt elérheti az általad kívánt állapotot ezt hívják fejős tehénnek a cég életében. Induláskor minden pénzt vissza kell forgatni és sokszor tőke bevonást is kell csinálni. Tapasztalatlan vagy és ráadásul arrogáns is. Adjon ötletet Neked Kalliopé. :)
2014. febr. 11. 02:07
 12/21 Linkoln ***** válasza:

Sajnos, igaz...

Nem ennyire ötlethalottak a fórumon az emberek hogy senkinek semmi ötlete. De nem sokan állnak neki részletezni hogy mit csinálnak. Nem titok, de nem ilyen módon kell szimpátiát keltened hogy eláruljuk.

2014. febr. 11. 14:15
 13/21 A kérdező kommentje:

A lényeg az, hogy született eddig 12 hozzászólás, de a feltett kérdésre senki sem válaszolt...

A neten pl: lehet találni több helyen is ingyen vállalkozási ötletgyűjteményeket. Itt is valami hasonlót reméltem, nem kioktatást, vagy azt hogy ezt nem lehet, meg azt nem lehet...arról nem állok le vitatkozni, hogy arrogáns vagyok e vagy sem azért, mert felhívtam a figyelmét a válaszolóknak arra, hogy nem pont azt kérdeztem, amire válaszoltak.

2014. febr. 12. 04:27
 14/21 Linkoln ***** válasza:
37%

Én 3 millióból egy kereskedelmi vállalkozást indítanék.

A világ egyre kisebb, egyre jelentéktelenebbek az országhatárok. Egyre több fuvarozási és futár cég alakul, egyre olcsóbbak, egyre egyszerűbb a vámkezeltetés, egyre többen beszélik az angolt, egyre nagyobb szerepe van a marketingnek, és a nemzetközi értékesítésnek, egyre több a nagykert kihagyó önállóan értékesítő gyártóval találkozhatunk. Egyre elérhetőbb maga a gyár értékesítési managere.

Én üzletkötő lennék annyi pénzből. Vásárlóknak beszállíttatnék, aki tőlem akár lehet egy nagyobb cég is, egy kiskereskedés, vagy magánszemély is.

Jó szerződéseket kell írni, és ügyelni hogy lehetőleg a vásárlód pénzéből mennyen az egész.

Neked mindössze a hozzáértésed kell adnod, és TIÉD a rizikó, azaz vállalsz garanciát, határidős szállítást, vámekzeltetést stb. Háztól, házig.. Persze ezt nem te csinálod, te csak elrendeled a fotelből...

A vásárlóid köre erősen marketingfüggő. Jó beszélőke kell hozzá, és némi tapasztalat, szakértelem. De marha jövedelmező tud lenni. Egyértelműen nem halálraítélt ötlet. Ebben van a jövő, és a múlt.

2014. febr. 12. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kereskedni 3 millióval halott ötlet. Gyár csak nagy tétel esetén ad versenyképes árat, nagy tétel meg tőkét kíván. Nagy tételes értékesítés esetén 3 hónap fizetési határidőkkel fizetnek, ez még több tőkét kíván. Ismeretlen termék piacra vezetése reklám, fizettet cikkek, ez is nagy tőkét kíván, kicsiben indulva ismertséget szerezve más tőkeerős cég elviszi előled a gyártótól a kizárólagos értékesítési jogot. Jó szerződés, kizárólagos jog megszerzése nagy tételben való rendelés és kiegyenlítése, tőkét kíván. Szolgáltatás sikeresé tétele sok reklám, tőkét igényel, fel lehet építeni kicsiből, de akkor ellent mond a "nem kell folyamatosan jelentős pénzmennyiséget visszaforgatni a cégbe." kiírási feltételnek. 3 millióból nem lehet indítani a feltételeidnek megfelelő céget. Tehát a kérdésedre azért nem kaptál rengeteg ötletet mert a feltételekkel minden lehetőséget kizártál. Amit szeretnél az a baráttokkal sörözés mellett szokott történni. Ha nincsenek barátaid, az biztosan nem a stílusod és a kommunikációd miatt van. :)
2014. febr. 12. 16:52
 16/21 KőKemény ***** válasza:
Tudsz angolul vagy németül?
2014. febr. 13. 08:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Angolul
2014. febr. 13. 16:41
 18/21 A kérdező kommentje:
Nagyban hagyatkoznék a megszerezhető pályázati pénzekre is.
2014. febr. 13. 16:43
 19/21 anonim válasza:
72%

Egyes afrikai országokban 20-30 €-t is adnak egy kecskefejért, itthon vágóhídi hulladék.

Nagyon olcsón felvásárolnám a kecskefejet, megszervezném a fagyasztókonténerben szállítását és eljuttatnám valamelyik afrikai országba, nagykereskedőhöz, vagy közvetlenül a piacra.

3M bőven elég lenne az induláshoz és a várható profit magas.

2014. febr. 22. 20:28
 20/21 lcps ***** válasza:

Nemrég jártam Afrikában,sehol nem láttam hótaposó csizmát, érdemes lehet azt árulni?

Vagy autósmoziba ülést?

Legyen már neked is ötleted!

Mert ha egy ötletet meg kell venned, üzleti tervel akkor kevés a pénzed.

2014. márc. 16. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!