Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Amways vállalkozók! Mitől jó...

Amways vállalkozók! Mitől jó a termékeiket? Akár hol hallok vagy olvasok valamit mindenhol CSAK értékesítési adattal jönnek neki ilyen meg olyan tapasztalata van.

Figyelt kérdés
Ugyanakkor meg sehol nem lehet látni pl.: olyan tesztet, vagy összehasonlítást a hasonló minőségű termékekkel van összevetve, vagy laboreredményekkel stb...! De mindenhol csak azzal találkozik az ember, hogy értékesítési adatok alapján világelső! Lehet, hogy rosszul gondolom de attól még, hogy valamit sokan vesznek nem biztos, hogy jó vagy egészséges! Ott van a kóla is durva példának a világon a legtöbbet vásárolt üdítőitala közben tudjuk, hogy vannak nála jobb és egészségesebb gyümölcslevek!

2014. jan. 31. 08:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Summa Summarum: Mindenki visít, hogy drága, átverős, lehúzós az Amway. 1: A boltban a pénztárnál zokszó nélkül kifizeted a 400% os hasznot, áfát, és még millió rárakodó költséget, ott miért nem reklamáltok? 2: A 300 Ft-os JAR is lehúzás, mert jó ha húsz forintot ér az egész, vegyi pancs semmi több. Ennyi. DE összegezve: A fogyasztó, a kisember mindig át van verve, ennyi.
2014. ápr. 15. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

"A fogyasztó, a kisember mindig át van verve, ennyi."

Nem, sehol sincs átverve. Eldönti, hogy elcseréli-e a pénzét az adott termékre. Ha megéri neki, elcseréli, ha nem, nem. De legalább ha Amwayt vesz, pénztártól való távozás után is van egy pár hónapja, hogy meggondolja magát, ha mégsem jól választott. A boltban ilyen lehetősége nincs, így ott minden szrt el lehet adni. Egyszer... Ennyi...

2014. ápr. 16. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Kedves "Utolsó" :)

Előző vagyok:) Te miért nem lehet ide kiirni mindenkinek, (így nekem is) egy tetszőleges nevet?:))) Utolsó,előző, stb. :)

Szóval... Tudom hogy az Amwayes cuccok döntő többsége JÓ, sőt azt is tudom, hogy 90 napos pénz visszafizetési garancia is van, sőt, elárulom, én is foglalkozom Amwayel, sőőőt, ez még furább, de stabil vevői köröm van.

Nekem megyeget. De az ember nemcsak eladó, sokszor,máshol vevő is, és bizony ahol tudnak, le is húznak. Már az állam kezdi... SZJA, --> ÁFA --> Jövedéki adó, pl. lásd. üzemanyagok, stb. a sokszor megadóztatott pénzed is sokszor megadóztatják. Látod,mégse szól senki semmit. Piramisjáték, ahogy itt a sok "okos" ember mondja, de fingjuk nincs arról, hogy a valódi piramisjátékot (államháztartás, pl.) a komoly bankár dinasztiák és párszáz megélhetési politikus játsza a rabszolgákkal (társadalmak)világszerte. Fel kéne végre ébredni!

2014. ápr. 30. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Tessék, itt van egy. Bár szerintem menthetetlen vagy, de rajtam ne múljon, megpróbálom, ha már kérted:

[link]

2014. jún. 22. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Lehetséges, hogy esetleg többre jön ki némelyik termék, de ne felejtsük el, hogy ezek környezet barát termékek, ami szerintem főleg manapság nem elhanyagolható tényező. Persze lehetséges, hogy téged nem érdekel, hogy a bolti mosópor egy része állati csontőrleményből készül, és nagy százalékban emiatt büdösödik be a ruha mosás után, de szerencsére egyre több család foglalkozik a környezet védelemmel. Az Amway mosóporban növényi származék van csak, és jóval kisebb arányban, mert magasabb a hatóanyag tartalom. Ezeket a termékeket, még ha a növényekre is öntöd, sem ártasz velük, míg egy átlag mosószerrel igen.

2015. jan. 27. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!