M-né Erika kérdése:
Fontos! Hogy és hol adhatom el a KFT-met?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 11:45
1/7 anonim válasza:
Már nem tudod, ha eladod teljes vagyonvizsgálat lesz nálad, illetve nav ellenőrzés. Az egyik ügyfelem 3 hónapja adta el a cégét, mert kapott Ausztráliában egy jó ajánlatot.
A vagyonvizsgálat most lesz neki. Ellenőrzésen nem volt baj, mivel minden rendbe volt a céggel.
Altatni tudod.
2/7 anonim válasza:
Minden megoldható. Belépek a cégbe 20% veszem meg (tovább üzemeltetem), majd fél év múlva 50%-át, fél év múlva a maradékot. Ez természetesen üres cégnél nem működik (nem éri meg nekem). Biztonságos is, mert nem akarok/tudok belőle számlagyárat csinálni.
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy bármilyen arányú tulajdoni változásnál, van Nav ellenőrzés. Ez nem tudod elkerülni.
4/7 anonim válasza:
Ez nem igaz utolsó! Így nem igaz, akkor és csak akkor igaz, ha valami prücök van az új tulajdonossal...
5/7 anonim válasza:
Altatás ??? Erről még nem hallotam!
6/7 anonim válasza:
Kérlek magyarázd meg pár cég átadásnál asszisztáltam. A legutóbbi ügyfelem Ausztáliába megy idén, tavaly eladta darabjaiban a kft, nehogy gáz legyen. Lett is belőle neki vagyonvizsgálat.
3 hónapja felvett az egyik cégem egy új tevékenységet, 1 hét múlva nav ellenőrzés, még a 10 napot se adták meg.
7/7 anonim válasza:
Véletlen. Évente többet változtatunk, több céggel, semmi ellenőrzés. Átvétel után még nem volt vagyonosodás. Külföldi költözés miatt volt már az ismerősi körben vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!