Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Honnan lehet megtudni, hogy...

Honnan lehet megtudni, hogy ki és mennyivel nyújtott be hitelezői igényt felszámolás alatt álló cégnél?

Figyelt kérdés
2008-ban felszámolták a céget, amiben 2005-ig voltam beltag. Most kaptam egy végrehajtói lapot, ami még a cég tartozása volt, ezt be is fizettem. Viszont nagyon ideges vagyok, hogy mennyi lehet még ilyen ügy. Sajnos nem én kaptam a leveleket (csak a legutóbbit), így nem tudom, hogy volt-e már valami felszólítás, vagy bármi. A cég bírósági végzésében, (amit sikerült megszereznem), az áll, hogy három hitelező nyújtott be igényt, ezt szeretném megtudni, hogy kik lehetnek, és mekkora összegben. Menjek a Cégbíróságra, ott kiadnak ilyen iratokat, adatokat?
2014. jan. 28. 12:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!