Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnék pénzt szerezni...

Hogyan tudnék pénzt szerezni rajzolás, művészet, és kézügyességgel? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, jó a kézügyességem és művészeti iskolába is járok!

Az anyagi helyzetünk nem a legjobb, és szeretnék anyukámnak anyagilag segíteni, illetve ezzel ugye magamnak is pénzt szerezni, de még nem dolgozhatok! :'( Persze én nagyon szeretnék dolozni és segíteni!!

Milyen hirdetést rakjak fel aprod meg ilyen

helyekre? Vagy mit csináljak? Mit ajánlotok?

2014. jan. 23. 20:01
 1/3 anonim válasza:

Először is: szerintem tök jó, hogy ilyen felelősen gondolkodsz és segíteni szeretnél otthon! Mázlista vagy, hogy tehetséget kaptál, én elakadtam a pálcikaembernél :) Sokféle módon kamatoztathatod a tudásodat, pl. vállalhatsz szobadekorációt, korrepetálást rajzból, vagy csekély anyagi ráfordítással megtanulhatod a jobb agyféltekés rajzolást (annak manapság nagy keletje van) és ingyenes blogot indíthatsz, amelyben tanítást is hirdethetsz. Ha az adózás, számlaadás része aggaszt, írj privit!

Nyáron indíthatsz kézműves/rajz/bármi napközis (hazajárós) tábort gyerekeknek, ezt a régi iskoládban is hirdetheted, csak ajánlatos beszélni a vezetőséggel, hogy engedjék meg neked, hogy végigjárd az osztályokat és szórólapozz. Ha ebben gondolkozol, azt már most el kell kezdeni, mert a szülők már tervezik a nyarat! (Inkább júniusra-július elejére időzítsd, a szülők boldogok, hogy "le van a gond".)

Remélem, tudtam segíteni!

2014. jan. 24. 09:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettél :)
2014. jan. 24. 11:33
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Valóban nagyon kedves tőled, hogy ily módon be szeretnél segíteni a családodnak.

Egy barátom is nagyon jól rajzol és ő jelenleg a rajzait a Vaterán adja el.

Teljesen mindegy, hogy milyen képről van szó (grafit, olajfestmény stb.) csak vesz hozzá egy szép keretet, feldobja 1 Ft-ra és egymást tapossák érte az érdeklődők.

Szerintem fontold meg!!! ;)

2014. jan. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!