Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kisképzőbe járt innen valaki?...

Kisképzőbe járt innen valaki? Tudnátok a rajzos részéről mondani valamit?

Figyelt kérdés
szépen rajzolok, ha kell üzenetbe küldök képet. Érdekelne hogy mennyire nehéz oda bejutni, és hogy nektek hogy tetszik az iskola.

2013. okt. 29. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, fogalmam sincs erről a suliról, de nagyon kiváncsi vagyok a rajzaidra, ha nem gond, elküldöd? Arról nagyon szívessen mondok véleményt, ha akarod.
2013. okt. 30. 18:52
 2/4 anonim válasza:
A kisképzőben nagyon sok szak van. Grafika, kerámia, mozgókép, divat-stílus stb. Ès bármilyen szakra is jársz ugyanolyan rajzórák vannak. 9.ben kockológia, 10.ben csendélet, 11.ben portré 12.ben akt az órák fő témája. És még vannak szakóráid is . Én is oda akarok jelentkezni . Küldenél rajzokat?? :)
2013. okt. 31. 10:16
 3/4 anonim válasza:
kisképzőbe jártam, most végeztem, küldesz képet? :D
2013. nov. 2. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Fölvettek?
2016. jún. 17. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!