Miket tudtok mondani az alábbi pécsi középiskolákról? Babits gimnázium (biológia-fizika szak), Janus gimnázium, Nagy Lajos gimnázium, Széchenyi gimnázium, Radnóti szakközép iskola
Szerintem a sorrend:
Babits (4-5)
Nagy Lajos(4-5)
Janus(4)
Széchenyi(3-4)
Radnóti (3-4)
Ilyen jegyekkel, amiket a zárójelbe írtam, szerintem jó esélyed van az adott iskolába. A Babits és a Lajos van az első helyen, de véleményem szerint a Babits kicsit előrébb.
én a nagy lajost mondanám a legnehezebbnek,azonban a legjobbnak is. itt nagyon erős a német és angol nyelvoktatás függetlenül attól,hogy milyen szakra is jársz,tehát érettségiig meg tudsz csinálni egy német és egy angol felsőfokú nyelvvizsgát (nekem sikerült),emellett pedig én emelteztem matekból is.
ez után a babitsot és a janust egy szinten mondanám,itt abból leszel nagyon jó,amilyen szakot választasz (bár pár babitsos német szakos ismerősömnek még így sem sikerült a dsd c1-es nyelvvizsga).
széchenyi akkor jó,ha egy gyenge gimit akarsz,semmiből sem akarsz nagyon jó lenni,de mindent tanulni szeretnél mert nem tudom még merre tovább.
radnótiba elég gyenge a nyelv, de a közgáz hasznos,ha azon a vonalon tanulnál tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!