Meg lehet becsülni a gyk forgalama alapján, hogy kb. mennyi pénzt keresnek vele a tulajdonosok havonta?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 21:45
1/12 anonim válasza:
Nem, mivel fogalmunk sincs a költségeikről.
2/12 anonim válasza:
Nos, biztos nem minimálbért napi 300k látogatóval. sima adsensből jön nekik milliós tétel+a vásárolt hirdetésekből a többi millió.
3/12 A kérdező kommentje:
van aki vásárol náluk hirdetést? én mondjuk soha életemben nem kattintottam egyetlen hirdetésre se, se itt se máshol, sőt újabban én is és sokan mások gondolom adblock kiegészítőket használnak. Én nem tudom elképzelni, hogy hogyan jön össze millió olyan fillérekből, amiknek a létezéséről megse vagyok győződve
2014. jan. 1. 23:10
4/12 anonim válasza:
valamivel több mint 2 millió Ft tisztán az amit havonta keres vele az aki alapította az oldalt
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
akkor én is csinálok egy ilyent, mert ez amúgy is tök szar, csupa hülye kéréds és hülye válasz, durva ha ezzel ennyit lehet keresni
2014. jan. 2. 11:32
7/12 anonim válasza:
Hát rajta, valóban tök egyszerű egy ilyen oldalt felfuttatni :)
8/12 egy újabb válaszoló válasza:
Évi 27 millió a nyereség. Ebből lejön 30 % SZJA+EHO formájában.
9/12 A kérdező kommentje:
tök egyszerű, mert sok olyan hülye van, aki ide irogat :)
2014. máj. 28. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!