Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Büntet a NAV azért, hogy az...

Büntet a NAV azért, hogy az eredetileg előre telepített win8-at a céges laptopomon lecserélem egy win7-re, amihez van legális kódom?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

grub elméletileg megoldja a dual bootot, persze biztos kell vele tökölni.

ubuntunál már a telepítő megoldja.

2013. dec. 28. 17:43
 12/14 A kérdező kommentje:
win7-nél csináltam már dualbootot, és éveken keresztül tökéletesen ment, csak azt a laptopot lecseréltem (Intel/Nvidia laptop volt) a mostani AMD alapú, ami állítólag sok disztóval nem jól kommunikál együtt
2013. dec. 28. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott hogy te a céges laptophoz hozzá sem nyúlhatsz. Szoftvereket,programokat a cégnél jogkörrel rendelkező informatikus vagy rendszergazda eszközölhet. Nálunk így van.
2013. dec. 28. 20:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Családi vállalkozás, aminek egyéb okok miatt a szüleim nekem is adtak 33%-os tulajdoni jogot.

Illetve az egyetemen infót tanulok, csak az ilyen NAV-os dolgokban még nem vagyok annyira jártas

2013. dec. 29. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!