Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Gazdálkodásban lehet jövöt...

Gazdálkodásban lehet jövöt látni? Egyelöre föld és állatok nélkül.

Figyelt kérdés
A csalàd sem ezzel foglalkozik, de a húgom mezögazdasàgi szakmunkàsképzöbe jar es nem tudom ràbeszélni,h valami kézzelfoghato szakmàt tanuljon. Segitsen valaki hatha màsnak jobban hisz, mint nekem. Vagy nyugtassatok meg, hogy érdemes ilyen iskolàba jàrni.
2013. dec. 26. 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
S az aranykalászos gazdák között hány fiatal van, aki szakmunkásképzőből jött? Az nem ér, ha 10-20 évvel ezelőtt végezte, mert itt a kislány sorsáról van szó, akinek az aggódó bátyja nem akarja megvárni, még megkeseredett vénasszony lesz a tesóból.
2013. dec. 27. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Látom nem vagy képben. Ma már egy 3 hónapos felnőttképzés keretében is meg lehet szerezni az aranykalászos gazda képesítést. A szki-sok is megkapják, mikor végeznek. Olyan már kb mint egy ECDL vizsga az informatikában. Nekem is csak azért kellett, hogy legyen valami mezőgazdasági végzettségem, de nem is használom semmire.
2013. dec. 27. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Alkalmazottként gyengék a lehetőségek de igazából bármirre vállalkozhat agrárba csak ahhoz nem kötelező legtöbbször a végzettség így a szakmunkásképzője (ami gyakorlatilag szaktechnikum lehet csak manapság) teljesen felesleges!
jan. 22. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!