Hogyan nyithatnák olyan webáruházat, ami nem lenne illegális és nem kellene adót fizetnem?
Olyanfélét gondolok mint az [link]
www.extraora.atw.hu. Hogy lehetne megcsinálni, hogy ne kelljen utána adózni, és én csak közvetítő lennék a gyár és a vevő között(én értékesíteném a külföldi terméket és a vevő címére küldetném,persze némi haszonnal).
Szerintem elöbb tanulj meg helyesen beszélni/írni.
*nyithatnék* a nyithatnák az nagyon gáz....főleg egy leendő vállalkozotól.bocsi
Tudtommal minden jövedelem adóköteles. Tehát csak úgy, ha eltitkolod. Az meg elég rizikós.
Ha te értékesíted, akkor nem közvetítő vagy, hanem eladó.
szerinted a hasznod nem adóköteles?
milyen címen akarod magad kivonni az adózás alól? te nem veszed igénybe az állam infrastruktúráját?
Ugye te sem gondoltad komolyan a kérdést?
Hogy lehetne jövedelmed legálisan, adózás nélkül?
vállalkozni akarsz, adózni meg nem?
mégis milyen ember vagy te!?
szégyelld magad!
15 éves vagyok, nem vállalkozhatok...Szimplán nem állunk olyan anyagi helyzetben, hogy zsebpénzt kaphassak, így próbálok valamit tenni a suli mellett.
Amúgy akik írtak az intelligenciáról, azoknak kellene a legfőképpen elgondolkodniuk hogy miért is élnek valójában, miért szívják el a becsesebb embertől a levegőt.
ja egyébként vannak még rajtad kívül 15 évesek, akiknek nem engedhetik meg a szüleik maguknak a zsebpénzt. és tudod mit csinálnak?
suli mellett munkát vállalnak!!!!!
ezen nem is gondolkodtál mi? a bűnözés egyszerűbb. és most lehet lepontozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!