Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tegnap lettem 18 éves és már...

Tegnap lettem 18 éves és már régóta gondolkodom egy vállalkozáson?! Többi LENT.

Figyelt kérdés
A számlámon 10 millió forint van amit a szüleim tettek be mikor még nagyon kicsi voltam.Valamilyen vállalkozást szeretnék ebből nyitni amiből szép haszon lehet.Tudtok ötleteket adni mert még kezdő vagyok és ebből szeretnék majd megélni ITTHON.Előre is köszönöm a válaszokat

2013. dec. 11. 17:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Amikor en 18 lettem, volt a szamlan 6,5 millio forint.

Fogtam es elkoltoztem Svedorszagba..ott iratkoztam be egyetemre, a tobbi penzt meg lekottottem. Ennyi.

2013. dec. 12. 14:25
 12/17 Gazdag János válasza:
Egyelőre nem ajánlom a vállalkozást csak magán emberként és kis pénzzel.A fiam is így kezdte és már elég jól megy neki.
2013. dec. 12. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:
29%
A pénz nagyobbik felét köttesd le a szüleiddel még pár évre, vagy vetess velük egy lakást amin övék a haszonélvezet, hogy ne tudd elverni. A kamatokból/albérleti díjból lesz pár ezer költőpénzed is. A kisebbik feléből meg tanulj valamit, ami érdekel is, nem tucat dolog, és képes vagy magad beleásni. Nem rossz ötlet egy külföldi egyetem sem. Ha végeztél, akár vállalkozásban is űzheted, az alapod meg lesz hozzá.
2013. dec. 13. 01:48
 14/17 anonim válasza:
0%
Én tudnék neked egy elég jó befektetést mondani 1 millió könyékén, ha érdekel írj.
2013. dec. 29. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Egy Bsc 3-4 év, azalatt ráérsz élni, utána pedig a taposómalomba beszállni.

Mert bármibe is fogsz, az heti 7 nap 24 óra lesz (a kezdetekben biztosan) és 20 évesen már 30-nak fogod érezni magad.

2013. dec. 30. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy lehetséges ötlet a sok közül, vitrázsok, szines üveg berakások felujitása.

Persze , elötte piac kutatást felmérést kellene végezni,az esetleges munkák

nennyiségét illetöen.Nagy befektetést nem igényel,viszont alaposan ismerni kell

a szakmát,és 2 ,max 4 nagyon megbizhato,és megfelelöen javadalmazott munkatárssal

szerintem eredményes lehet a vállalkozás.Az idevágo rendelkezéseket természetesen

elöre tisztázni kell.

És végül,még egy lehetöség

A hivatalosan bejegyzett céget,megfelelö dijazással,egy ügyvezetö igazgatora bizni, aki

a választott szakmát, tevékenységet alaposan ismeri,és képes a melokat

megtalalni, szerzödést kötni,levezetni a munkát,és ujabb megrendelést, talál mire az

elözö elkészül.

2014. jan. 4. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
mi a helyzet?
2021. ápr. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!