Kell bármilyen végzettség a törvény szerint ahhoz, hogy mondjuk számítógépeket áruljak?
Egy boltvezetői mindenképp kelleni fog...
Más: tényleg mindent hivatalosan csinálnál? :O
Miért van olyan elvetemült, aki egy hozzá nem értőt alkalmazna? :D
Mondjuk van: nem egy számtekboltba láttam már műkörmös cicababákat berakva a pult mögé. ;)
1.
Hol fogják megkövetelni a boltvezetőit? És pontosabban mi az?
2.
Mármint hova vennéd fel? Én nem valakinek dolgozni akarok, hanem saját boltot nyitni.
3.
Hova szeretnél hozzá nem értőt alkalmazni?
Én boltot nyitni szeretnék a saját pénzemből, a saját vállalkozásomként. Nem valaki alkalmazottjaként dolgoznék. Mellesleg 12 éve foglalkozom számítógépekkel, csak éppen hivatalosan nincsen erről semmim. Nem is kéne nekem róla semmi, hacsak nem kötelez a törvény erre.
Még nem vágtam bele semmibe. Csak kérdeztem.
A szakmához kellő mértékben értek, dolgoztam is már ilyen boltban, csak éppen egyáltalán nem hivatalosan. Azt hiszem jobb lesz ha megkérdezek valakit akinek van boltja jelenleg is, illetve egy ügyvédet+könyvelőt.
Az eddigi válaszokat köszönöm, és továbbra is várom ha konkrét, jogszabállyal vagy forrással alátámasztható információt tud nekem valaki nyújtani :)
Ha nincs boltvezeti okj-s tanfolyamod, akkor nem nyithatsz ki. Mivel csak online árulhatsz.
Ha nincs végzettség, nehéz lesz céget alaptítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!