Családi vállalkozásban dolgozom, felépítettem és most elveszik tőlem. Mit csináljak?
Ha tied lett volna pénz, akkor lett volna tulajdon részed, ami viszont nincsen! Esetleg volt részed, de eladtad ez esetben a te hibád (miért adtad el?)...
"és mindazt amit felépítettem magának tulajdonítja."---ha neked nincs tulajdon részed, akkor értelemszerűen az ővé és nem a tied.
Ez még rosszabb szitu, az üzletrészedet ingyen szerezték meg!
"Nagyon rosszul érzem magam ebben a helyzetben."
"Maradjak és nyeljek mert amúgy a fizu egészen jó és a munkakört is szeretem, csak folyamatosan aláznak... Vagy menjek..?"
VS
"Nem pusztán jogalapon mennek a dolgok, a testvéri kapcsolatunk jó. Én az emberi oldalára utaltam nem az anyagira..."
Elnézést, ha ezzel megsértelek (látom érzékeny lélek vagy), de amiket írsz ellentmondásosak!
A tisztázás végett, jó a kapcsolat vagy rossz és folyamatosan aláznak, vagy minden a legnagyobb rendben?
Anyagiakra vonatkozóan, illetve a cégbeli részedre is ellentmondásos dolgokat írsz, ezzel most nem is terhelném a fórumot...
Igen magamból indulok ki, szeretek tisztán látni, ismerve a részleteket mielőtt meghozom a végleges döntésem. Te ezt az elképzelést látom nem osztod, így fordulhat elő, hogy ingyen elszedik a céged, te pedig kiírod "Családi vállalkozásban dolgozom, felépítettem és most elveszik tőlem. Mit csináljak?" a kérdésed...
Jaj teljesen félremagyaráztad az egész történetet!!!! :( Nyilván egy ilyen fórumon nem lehet minden részletet leírni, akkor egy kisregényt írhattam volna. Értem az álláspontodat ez nem érzékenység függő, de az ellentmondás amit te látsz csak a felületes megfigyelésedből adódik.
Kértelek, hogy ne üzleti szempontból gondolkozzál, mert ÉN NEM EGY CÉGET AKAROK VISSZAKAPNI!!!! Érthető ez?? Én a családtagommal való jó kapcsolatot akarom visszakapni! És nem ő vesz el tőlem mindent, hanem az a bizonyos új ember aki fel lett véve, de ezt valahogy észre sem vetted!!
A családtagom nem foglalkozik azzal hogy ki csinálja meg a dolgokat amíg meg vannak csinálva. Azt mondta a nézeteltéréseinket egymás között beszéljük meg. ERRE keresem a megoldást.
De köszi a jóindulatodat és a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!