Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri így autószerelő műhelyt...

Megéri így autószerelő műhelyt nyitni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autószerelő műhely nyitásán gondolkozok! Van egy ismerősöm aki nagyon nagyon jó szerelő, közel 10 éves munkatapasztalattal, sokan ismerik, gyorsan és jól dolgozik! Az egyetlen dolog ami visszatartja a saját műhelytől az a pénz, így azon gondolkoztam, segítenék neki, így én is jól járok. Kb 3-4 millióm lenne rá. A tervem egy olyan műhely lenne ami 100%-ig lehúzásmentes lenne és becsületes, mert úgy hiszem csak az maradhat fenn aki normálisan végzi a tevékenységét!Sokat olvastam ezzel kapcsolatban és látom hogy ma az emberek nem tudják hova menjenek mert félnek hogy átvágják őket!

Szerintetek tudna működni?

2013. nov. 18. 17:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nem "piszkállak" tovább, sőt tanácsot is adok:

Eleinte csak úgy érdemes nyitni, ahogyan feljebb is írták, fű alatt.

Ha beindul, csak akkor érdemes tovább terjeszkedni.

Sajnos esélyes, hogy csak azokat a munkadíjakat fogják megfizetni, amik adó és áfa mentesek, mert többre nem telik azoknak, amelyik vevőkört megcélzod.

A 3-4 millió, csak akkor tűnik soknak, ha megkeresni kell,

de elkölteni pillanatok műve.

Ez csak abban az esetben elég az induláshoz, ha van már egy saját szerelőaknás garázsod, vagy műhelyed.

Sok sikert.

2013. nov. 20. 14:09
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Átgondolom a dolgot, megpróbálok minél több információt összegyűjteni hogy megérné-e aztán meglátjuk el tudjuk e indítani! Mindenkinek köszönöm a segítséget!

2013. nov. 20. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!