Mibe fektetnétek 200 millió forintot?
Látom továbbra is szövegértési gondokkal küszködsz, esetleg csak nem vagy valami fényes elme és nehéz a szorzás művelete számodra.
"A kérdésre válaszolva, szélerőműbe fektetném, keresnék még 2 hasonlóan gazdag partnert és akár támogatás nélkül is beruháznék 2MW-os erőműbe."
Tehát, hogy még te is megértsed, egy kis segítség 200m*3=600m , ha nem megy fejben javaslom használjál számológépet. (Mellesleg 575m-ért lehet venni Siemenset leszállítva, megépítve)
Készülj fel a hosszan tartó éhezésre, ez volt az utolsó alkalom kicsi troll, hogy enni kaptál!
"Kedves és értelmes" 40%-os 82-es válaszoló:
"Utolsó 44% os nem tudom eldönteni, hogy te most tényleg ilyen megkeseredett irigy ember vagy, vagy esetleg fogyatékos. "---egyik sem, viszont te gondolom mindkettő!
"Utánanéztél a szélerőművek magyarországi hatásfokáról, vagy esetleg szerinted 3*200 az 650?"---Tévesen közelíted meg a témát, hazánk részletes széltérképének néztem utána, valamint kalkulációkat végeztem a kinyerhető e- os energiára vonatkozóan! Látom nem csak a kérdező küzd szövegértési gondokkal "Tehát, hogy még te is megértsed, egy kis segítség 200m*3=600m , ha nem megy fejben javaslom használjál számológépet. (Mellesleg 575m-ért lehet venni Siemenset leszállítva, megépítve)" A belinkelt rész tőlem van, ez alapján még talán te is felfogod 600-at írtam!
"Hol látod a kérdésben, hogy társas befektetéseket szeretne vagy esetleg azt, hogy körbeveszik olyan emberek akik 200 milliókat dobálnak?"---A kérdés az volt "Mibe fektetnétek 200 millió forintot?", tehát hogy mi mibe, nem pedig hogy ő mibe fektessen!
A kérdező is többször írta "és (talán ötödjére) írom, hogy nem volt a kérdésben az, hogy mibe fektessek, hanem hogy mibe fektetnétek"! Hol láttad a kérdésben, hogy ő akar bármibe is fektetni és hogy a társas befektetések kizárva?
"Szánalmas amit itt pár komment óta művelsz kicsi fogyatékos irigy troll."---ha elég sokszor elismételsz egy hazugságot, akkor lehet hogy te magad is elhiszed, de ettől nem lesz kevésbé hazugság! Hajrá ismételgessed csak bátran, ha ettől jobb kedvre derülsz :)
Remélem nem haragszol meg, de téged sem foglak tovább etetni (valószínűleg a kérdező másik akja, esetleg a kutyája lehetsz).
Szebb napot!
Látom nagyon elmentetek a személyeskedés irányába, úgyhogy egy kicsit szakmaibban, a kérdezo kérdésére válaszolva:
Most költözök ki Norvégiába munka miatt és azt vettem észre, hogy hatalmasak a havi ingatlan-bérleti díjak. Továbbá nagy a kereset, folyton építeni kell, mert sok a bevándorló.
Vehetsz ott egy-két lakást, aztán azokat kiadod. Hatalmasat kaszálhatsz. Egy 20-30 m2-es lakás 10.000 korona/hó, ami ~400.000 HUF. Ebbol mondjuk 3, akkor már havi egy milla bevételed lesz... Nem sok a 200-hoz képest, de fix.
Ha nekem sok pénzem lenne, ilyenekkel foglalkoznék.
A finn.no-n nézheted az ingatlanokat.
Milyen modortalan vagyok még be sem mutatkoztam Lakatos András vagyok.
Cigány. :D Le se tagadhatod a viselkedésed miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!