Mibe fektetnétek 200 millió forintot?
A tőzsdét és az ügynököket messziről kerülném.
Mezőgazdasági , élelmiszeripari cég - érteni kellene hozzá
Franchise rendszerek - egy ilyennél dolgoztam , a franchise gazdának jó , a többiek vagy buknak , vagy nem
Csendestársnak lenni - ha nem ellenőrzöd te személyesen a cég működését , akkor egyszer csak azt veszed észre , hogy elfogyott a 200 millió
Vendéglátóipar - ahhoz értek , de sokat kell dolgozni vele, én nem fogok napi 12 órát melózni
Több lábon állni - divatos mondani , de nem tudsz egyszerre több iparágra koncentrálni , nem tudod teljes erőbedobással csinálni, ha meg nem ellenőrzöl akkor buksz
Kaszinó - koncesszió kell hozzá
Étterem , welness központ - Magyarország tele van étteremmel , meg welnessel ( és ezek már működnek ), válság van és egy darabig marad , bármit mondanak is a TV- ben
Én ingatlant vennék ( 30-40 millióért )és beszedném a bérleti díjat, a többi pénzt elosztva tárolnám ( országon kívül is ), kockázatmentes formában ( nem részvény , kötvény ).
És egyszerűen költeném ....
Gondold át :
Ha van valakinek 200 milliója , azt minek befektetni ?
Az emberek azért fektetnek be , hogy legyen 200 milliójuk , nem fordítva.
Nem vagy te Bill _Gates !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!