Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha szeretnék masszazsszalont...

Ha szeretnék masszazsszalont nyitni, kell, hogy legyen papírom minden egyes általam kínált masszázsfajtáról, hogy én igenis ezekből vizsgát tettem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 03:27
 1/2 sportmasszőr válasza:

Szia!

Természetesen.Ellenőrizhetik is.Egy rossz akaró fel is jelenthet,ha éppen olyan passzban van,és épp hibázol pl.olcsó minőségű krém használata esetén sőrtüsző gyulladást okozol.Számtalan más eset is előfordulhat.És elővesznek.Ja magának nem is volt róla papírja?Olyan ,minth orvosnak adni ki magát valaki,aki nem is praktizálhatna,mert nincs róla papírja.Én nem ajánlom,mert nagyon irigyek az emberek.Ráadásul ez olyan szakma,amelyet borzasztóan lejárattak.Az emberek borzasztóan bizalmatlanok.Nemzetközi Masszázs Akadémián végeztem.

Nyugodtan bármiben segítsgedre leszek.Bármit kérdezhetsz tőlem.De nem muszáj megfogadnod a tanácsomat.Végül is én egy nagy senkire minek hallagatni.

2013. okt. 20. 11:58
 2/2 sportmasszőr válasza:

Szőrtüsző gyulladást akartam írni,elnézést.

T:0630-315-1818

2013. okt. 20. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!