Angliában lehet vállalkozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy egy EU-s tagállamban,esetünkben Angliában én nyithatok egy vállalkozást?
Most ilyet hogy kezdőtőke,ötletek hanyagoljuk,azt egy másik topicban megbeszéljük,a dolog érdemi részére vagyok kíváncsi,azaz jogilak van lehetőségem erre?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2013. okt. 4. 18:37
1/5 anonim válasza:
Igen, van rá lehetőséged és sokan élnek is ezzel. Ha utána olvasol Angliában található több magyar bolt, magyar fodrász, cukrászda, varroda..és több csomagküldő vállalkozás is.. Minden csak ügyintézés és pénzkérdés
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
Esetleg ilyen kikötés,hogy egy bizonyos ideig Angliában kell hogy éljek ... ilyen nincs?
2013. okt. 4. 18:48
4/5 anonim válasza:
első vagyok..
Vannak kikötések amik elvárások egy üzlet beindításához.
De ezeket a szabályokat, kikötéseket te magad is megtudhatod, ha bemész a helyi önkormányzathoz (ahol maga a vállalkozás is működne) és ott kérsz felvilágosítást.
5/5 NemethRobert1911 válasza:
Nekünk van Angliában részvénytársaságunk, és nem kellett hozzá letelepedési, stb, ugyanis az csak egy bizonyos működési forma esetén és bérfizetési szint felett kötelező. Írj nekem itt a "PRIVÁT" üzenet-re kattintva, és sokmindent elmondok, mivel ezzel is foglalkozunk (vállalati tanácsadás). Sajna itt webcímet, emailcímet nem lehet publikálni, ezért kérlek írj, és tudok érdemben támogatást adni. Az induláshoz ~200eFt kell majd, de nem egyösszegben, hanem kb annyi kell összesen, ami abból a legdárább az az Apostille, amivel bankszámlát nyithatsz Mo-on. De: nem kötelező senkinek bszámlát nyitnia. Anglia egy más világ, meg kell érteni és levetkőzni a Magyarországra érvényes berögződéseket. Nem kell kiköltözni, itthon dolgozol, és távmunkában vagy foglalkoztatva alvállalkozót is fogadhatsz, ő is távmunkában lesz. És én nem offshore-ról beszélek, azzal nem foglalkozom. Én csak teljesen legális dolgokban segítek, másban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!