Hol kereshetnék vevőt szerintetek működő weboldalamra? Vagy kit lehetne megkeresni ilyennel? Az oldal most is termel pénzt, de még nagyobb lehetőségek vannak benne.
Legutóbb, mikor belefutottam, ilyen tuti weboldalba, akkor a gazdája véletlenül elmondta, hogy, ő igazából a melójáért akar pénzt. :D
Amúgy ez a kupon dolog a legtöbb embernek kifogy a Bónusz Brigádban, meg a Kuponvilágban.
4 milliós árhoz kell napi szinten 50 ezer látogató alsóhangon. Teljes böngésző optimalizáció, stb.
Ennek az oldalnak van napi 1.2 millió és azthiszem 50 milliót ér. Legalábbis tavaly.
Szóval inkább a 300-400 ezer a reális az árért. Egy weboldalt nem nagy kunszt összehozni. Ha a tudod a neted használni, kb. 1 hónap alatt összelehet rakni egy nagyon komolyat.
Köszönöm a válaszokat!
Néhány kérdésre válaszolva:
- Azért adjuk el, mert egy másik projektben van szükségünk pénzre, konkrétan egy vállalatirányítási rendszer fejlesztéséhez.
- Nem csak a weblapot adnánk, hanem 66ezer fb lájkot, 40 ezer hírlevél olvasót, 2 blogot és az oldalt.
- Az oldal teljesen üzemkész! Privátban elküldtem a linkjét, csak nem akartam, hogy spam-nek minősítsék. Meg nem is itt akartam eladni, mert mint az alapkérdésemben is láthatjátok:
"Hol kereshetnék vevőt szerintetek működő weboldalamra?"
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!