Nincs egy kicsit "túlmoderálva" az oldal? Régebben nagyobb volt a tolerancia és a szólásszabadság.
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 21:50
1/6 anonim válasza:
Mondj példát, és akkor meg lehet mondani hogy miért vagy miért nem jogos a moderálás.
A szólásszabadság is addig terjedhet amíg nem megy át mások sértegetésébe, utálkozásba, fenyegetésbe, stb...
2/6 anonim válasza:
Régebben kevesebb volt az ügyvéd! :D
Am igazad van. Néha túlzásba esnek a kedves moderátorok és olyat is törölnek amit nem biztos, hogy kéne...
3/6 anonim válasza:
Sokszor a válaszolók töröltetnek egy kérdést!
4/6 anonim válasza:
EZt én is észrevettem
Előfordul hogy sokszor olyan választ is törölnek amik nem sértenek szabályt egyáltalán.Elég csak jelenteni a választ,a moderátor meg csak fogja magát és letörli anélkül hogy elolvasná
5/6 anonim válasza:
De. Szerintem is túl van moderálva.
6/6 anonim válasza:
Nekem eddig vagy 5, abszolút jogos válaszomat törölték, meg egy olyat is amit valóban törölni kellett.
Ez az arány .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!