Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy kérdezzem meg egy boltba...

Hogy kérdezzem meg egy boltba hogy kik a beszállítóik? Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
1 nagyvárosról van szó.és van egy füstölt árus ahol nagyon finom,minőségi áruk vannak és nagyon megéri.Na most ha bemegyek h hello,honnan rendelitek az árut azt hiheti h a közelbe nyitok egy hasonló üzletet és lehet nem mondja meg vagy direkt egy másikat mondd.H kérdezzem meg?h derítsem ki.Tényleg nyitnék egy hasonló boltot de jóval messzebb de ha ezt mondom ki tudja elhiszik-e.
2013. szept. 29. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Vegyél egy olyan terméket, amin gyári címke van. Minden készterméken fel kell tüntetni a gyártót.
2013. szept. 29. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Ha szerepelne a csomagoláson, akkor nyilván nem kérdezné.

Én így járnék el: Szép jó napot kívánok. Már többször vásároltam itt, s nagyon elégedett vagyok ezel és ezzel a termékkel. Magam is hasonló üzletben gondolkodom, s most keresek beszállítókat. Itt és itt nyitok hamarosan üzletet. Tudtok jó cégeket ajánlani? Esetleg valamilyen összedolgozást is lehetségesnek tartok.

Vagy valami hasonlót mondanék.

Ezt tiszességes, nyilt eljárás. Max. annyi történhet, hogy elhajtanak.

2013. szept. 29. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

2. Erre a szövegre biztos nem fogják elárulni.

Az a kérdés, hogy ki az eladó az üzletben? Mert ha alkalmazott van, azt nyugodtan megkérdezheted, úgy is elmondja. A mienk is elpofázik olyan dolgokat, amiket mi alapesetben nem mondanánk el akárkinek. De én is ismerek nem egy bolti alkalmazottat, és simán elmondják, hogy mennyivel szoroz a főnök, mit mennyiért vesz, stb... Általában nincs meg hozzá az IQ-juk, hogy mit lehet elmondani, és mit nem.

Ha a tulaj az eladó, akkor is egyenesen rá kell kérdezni, de semmi mást. Ha megmondja megmondja, ha nem, akkor nem.

2013. szept. 30. 07:12
 4/4 anonim ***** válasza:
19%
hajnalba megnézed melyik/milyen autó hozza cuccot.
2013. szept. 30. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!