Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » MLM cégek, emberek. Élnek még?

MLM cégek, emberek. Élnek még?

Figyelt kérdés

Megvannak még a "hihetetlen, forradalmi" termékek?

Vagy felszívódtak, mint a fing?

Mostanában olvasgattam pár témát erről a dologról, és nagyon piszkálja az agyamat. Mekkora az üzletkötő jutaléka egy termék árából?

Mondjuk van egy Amway-es Wc pucoló szer, ami 5000 ft-ba kerül. Ebből mennyit kap az ügynök? Mert, hogy konkrétan ezt sehol senki nem mondja el. Mert mondjuk kiderülne, hogy a jutaléka(plusz a felette lévők és a cég haszna) után egy egészen olcsó cuccról van szó, és nem a minőséget fizetjük meg?

Mindig azzal jönnek, hogy kívülállóként ne foglaljunk véleményt. Hát én ezért nem fogok elmenni egyikhez sem dolgozni, hogy közelebbről megismerjem. Valaki, aki benne van igazán leírhatná hogyan is megy ez a dolog belülről. Itt konkrét számokra gondolok, meg tettekre. Pl. Oktatás, betanítás. Konkrétan mit is oktatnak? Milyen trükkökkel lehet beszervezni magad alá embereket, pl mikor 90 ezer a belépési díj?

Névtelen fórum, nem lesz belőle bajod. Ha nem mondasz semmi konkrétat, akkor persze, hogy szidni fogjuk az MLM-t, mert csak a titkolózás meg a parasztvakítás megy.

2013. szept. 29. 21:08
 1/7 acelsziv ***** válasza:
5%
miután látszik, hogy fingod nincs az egészről még az elvéről sem csak fröcsögsz itt ezerrel, így fölösleges a billentyűket koptatni, mert bármit is írnánk az semmit nem változtatna a hozzáállásodon. Megvan az egésznek az elve, a haszna és az értelme, hogy mindenki jól járjon. De ezt felfogni IQ is kell.
2013. szept. 29. 21:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor világíts már fel légyszi. Mert így külsősként, csak fröcsögni tudok...
2013. szept. 29. 22:10
 3/7 anonim válasza:

acelsziv, te egy gyökér vagy, hogyha fölösleges koptatnod a billenytűt, akkor minek írtál ide alapból?

Alapból soha nem kezdenék bele MLMbe, mert röhejes az egész. Akinek sok ismerőse van és k/rvanagy pofája az jóljár, de akiben van egy kicsi kis tartás is az normális dolgokkal foglalkozik szerintem.

Inkább foglalkozz internet marketinggel.

Amúgy olyan 10-30%ot kap egy termék eladásáért, minél olcsóbb a termék annél többbet, egy 100e ftos terméken nemfognak neked 30%ot adni.

2013. szept. 29. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

"Valaki, aki benne van igazán leírhatná hogyan is megy ez a dolog belülről."

Mondj egy indokot, hogy miért tegye azt meg? Mert kedvesen kérted, vagy miért?

2013. szept. 29. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, azért.

Most névtelenül el lehet mondani a valós dolgokat. Max lepontoznak.

2013. szept. 29. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, te nem kedvesen kérdezted. Te igazából nem is kérdeztél, csak vitát szeretnél szítani. Ezzel nincs gond, csak ne várj másoktól együttműködést így.
2013. szept. 29. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
20%

Nem fogják elárulni,mert ezzel piacot veszítenek,meg szítkozódnak,ahogy látom,pedig ez egy normális kérdés.

Ennyit kellene mondani:,,Nem,nem így van,ezek tényleg k_rva jó termékek,eredeti áruk ennyi és ennyi."

De eléggé hamar felkapják a vizet,ami annyit jelent,hogy nem smakkol valami.

Én is MLM-ztem többet is megnéztem mert tényleg érdekelt,de a termék mindnél selejt volt,egyik cégnél nem,ott nagyon jó volt,csak ott meg tönkrevágták(magyar MLM,szerintem aki tudja melyikre gondolok).

De én még nem igazám láttam MLM-est aki csonton lenne zsével,csak hallottam,de látni még nem,viszont a szakmámban csak sikeres embereket látok(IT vonal),akik hát nem kicsit dőzsölnek.MLM-ben meg keresett max 200e forintot,és mennyit is dolgozik érte,árulja a sok kamut.

2013. szept. 30. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!