Elhagyatott ingatlanokat kiadni albérletbe megérné?
Mire lenne jó??? Mi a jó a tulajnak ebben?
Az ő kötelessége kiadás előtt felújítani az ingatlant, majd utána te lenyúlod a pénz felét.
Azt értem, hogy neked mi a jó benne, de mivel győzöd meg a tulajdonost, hogy NEKI nyereség?
Pl az ingatlan kiadhatatlan lelakott állapotban van. A tulajnak nincs pénze.
A kérdező költ rá majd kiadják bérbe fele fele alapon. Ennyi
Új és jó ötlet de rizikós.
5: Na igen, ELVILEG működhet. Gyakorlatilag akkor a kérdező beszáll akár százezres nagyságrendű pénzösszeggel - akár millióról is beszélhetünk, ha fel kell újítani egy lakótelepi lakás fürdőszobáját, konyháját, stb.
Aztán kiadják párezer FT plusz rezsiért - persze feketén, mert ha nem, akkor az adózás szempontjából ezer év múlva térül meg...
Megérné? Nem hiszem.
Ha neked anyagilag ebbe semmit nem kell fektetned, akkor neked tuti megérné.
Viszont nem nagyon tudom elképzelni,hogy ez kiknél lenne működőképes.
Van sok üresen álló, kissé lepukkant ingatlan, de ezek nem igazán olyan környéken ahol vannak is albérlők.
Jó állapotú, azonnal költözhető ingatlanokat meg bármelyik ezzel foglalkozó cég szívesen hirdet, és jóval kedvezőbben,mint 50%.
Viszont neked tuti megérné:P
Ilyenre nem nagyon lesz igény, szerintem.
Ha jól értem így állnál oda,hogy:
Hello, megtudtam,hogy van egy üres ingatlanod, ami kissé lepukkant.
Én szívesen kiadható állapotba hoznám, a lakbér 50%-ért.
A munkámért nem kérnék pénzt, viszont még így is 300 ezerbe kerülne.
Nem látom egyszerűen ,hogy ez kinél működne.
Illetve pontosan nem is tudom milyen ingatlanokra gondolsz.
Az egész kegyetlenül tolakodónak tűnik, és a terv is lehúzás szagú.(annak ellenére,hogy nem ez lenne a célod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!