Hogy tudom még reklámozni a bizniszemet?
Figyelt kérdés
Autó polírozásba fogtam... Facebookon csináltam egy oldalt, pár csoportba hirdettem, és egy aukciós oldalon is reklámozom, de még egy jelentkező sem volt. Kevesen látják a hirdetéseket. Valami ötlet?2013. szept. 9. 18:55
2/4 anonim válasza:
kuponos oldalakkal vedd fel a kapcsolatot aztán jobb esélyekkel indulsz
persze csak ha teljesen legális bizniszről van szó...
3/4 anonim válasza:
Vírusmarketinggel, kromofággal leöntesz autókat majd a szélvédőre teszed a szórólapod. :)
Viccet félretéve, csinálsz szórólapot és olyan autókra rakod csak amik polírozásra szorulnak és az értékük meghaladja az egymilliót. Szórólap szövege: "Autóján a látható sérülést x perc alatt y összegért kijavítom az Ön által kívánt időpontban. Kérem hívjon az alábbi elérhetőségen. Név, telefon, email, weboldal referenciákkal." Az x és y helyét kihagyod a nyomtatáskor és az autó mellett tollal beírod az általad kalkulált adatokat. Sok ember nincs tisztábba az árakkal, utána járni nincs ideje, konkrét ajánlatot szívesen vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!