Miből lehet pénzt csinálni?
Figyelt kérdés
Van kb 1 M forintom, és szeretném, ha gyarapodna, mit lenne érdemes csinálnom, ami pénzt hoz. Elsősorban vállalkozásra gondoltam.2009. nov. 2. 17:41
1/8 anonim válasza:
1misiből? hát nemtom milyet tudnál belőle. Most jobb ha nemcsinálsz vállalkozást mer gatter van az országba inkább külföldben gondolkozz.
2/8 anonim válasza:
Fektesd be. Én azt javaslom hogy vegyél aranyrudat, az elég jó befektetés, hiszen nem romlik mint a pénz, és a világ bármely pontján ugyanolyan sokat ér, egy millióból rádásul több is kikerül. Szerintem egy milliót másba nem érdemes manapság befektetni, mert vállalkozást nem lehet biztonságosan alapítani, részvényeket se érdemes venni, talán ingatlant megérné, de ennyiből biztos nem kerülne ki semmi. Nekem is hasonló "problémám" volt, én aranyrudat vettem, így biztonságban van a pénzem, és később többet is érhet majd. Ha gondolod írj e-mailt és írok egy-két részletet.
3/8 anonim válasza:
Hát az attól függ mihez értessz,vagy mi a szakmád.
Vegyél egy használt furgont,és vállalj fuvarozást,költöztetést,stb.
4/8 anonim válasza:
ma 18:24
te is beszálltál az aranyrudas MLM üzletbe?
aranyat 2-3 éve kellett volna venni. ha vki 25 éve aranyat vett, az nem nagy üzletet csinált mert csak megduplázódott az árfolyam. 25 év alatt az nagyon kevés, még az inflációt sem fedezi.
5/8 anonim válasza:
milyen vállalkozásra gondoltál? mihez értesz? mi szeretnál csinálni? ezt így nagyon nehéz megválaszolni.
vagy csak mint befektető? részvényeket szeretnél venni? vannak már más befektetéseid is? ha nincs, akkor ne részvényekbe gondolkodj.
6/8 anonim válasza:
Csinálj valami webes dolgot. Angolul.
7/8 birtokos válasza:
ha hallgattál az elsöre akkor okos voltál ma 4szerese lenne a pénzednek, ha aranyba fektetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!