Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha befektetőt keresek kb...

Ha befektetőt keresek kb 1millió forint tőkével, akkor ez hogyan megy?

Figyelt kérdés

Minden szükséges dolog kész van hozzá, csak maga a pénz hiányzik az elindításához. A befektetőnek csak annyi dolga van, hogy megalapítsa hozzá a kft-t és fizesse a hirdetéseket, minden mást én csinálnék. Nem részletezném a dolgot, de annyit hozzáfűzök, hogy IT ágazatról van szó. Befektetőt 100%al találok hozzá, mivel magasan versenyképes a project, csak tőkére vár, tehát nem kellenek ilyen hozzászólások, hogy "ennyi információra nem találsz befektetőt" stb...

Vegyük adottnak a következőket:

- Körülbelül 300e ft tőke + a kft alapítás költségei a befektetőnek

- 100% esély a vállalat sikerességére

- Extra alacsony kiadások

- Gyors, körülbelül havi 250-300e ft kezdő bevétel

A kérdésem:

Hogyan működik ez pontosan?

Miféle szerződést kell kötnöm a befektetővel, hogy mindkét fél számára biztonságos legyen?

Mekkora részesedés lenne reális?

Minden ezzel a társulásos megoldással kapcsolatos információ érdekel! A menete és a kivitelezése is!

2013. szept. 3. 08:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Azért volt a bankon kívül lényegi téma említve.

Lehet,hogy jól átlátod és ismered az IT ágazatot, de ,hogy az üzleti élethez nem sok közöd van az biztos.

Fogadd meg a tanácsokat: fizess a hozzáértő embereknek

2013. szept. 3. 11:37
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
És szállj le a magas lóról....
2013. szept. 3. 11:45
 13/22 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem állítottam, hogy annyira értenék az üzlethez, ha így lenne, akkor nem kérdeznék!

Viszont, amit garantálni tudok az, hogy óriási érdeklődés lenne a project felé. Van pár olyan tényező, amit rajtam kívül nagyon kevés ember tud biztosítani, de ezzel nem azt mondom, hogy senki, mielőtt ebből is kötekedés lenne. Többek között "filléres" tömeges munkaerő és egy óriási gerilla marketing rendszer. Ez számomra és a befektető számára is nagy lehetőséget jelent. Nem állítom, hogy erkölcsös módon, de viszont teljesen legális keretek között profitálunk mindketten. Lehet hurrogni meg puffogni ezek után, DE:

Vesztes nélkül nincs nyertes és szegény nélkül nincs gazdag!

2013. szept. 3. 11:50
 14/22 Flector 67 ***** válasza:
84%

50% azé aki adja a lóvét. Cégbíróságon így jegyzitek be a céget.

Bár, ha ennyire nem értesz hozzá, kételkedem az egészben.

2013. szept. 3. 15:43
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha a kérdező minimális szinten értene az informatikához, akkor már rég kiguglizta volna azokat az infókat, amelyekre kíváncsi.
2013. szept. 3. 15:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen, kénytelen is voltam ezt tenni, mivel egyetlen érdemleges választ sem kaptam itt a kérdésemre. Inkább nekifeszültem a tömör rizsának, hogy legalább haladjak valamerre :)
2013. szept. 3. 15:54
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Mit vártok olyan embertől aki nem erkölcstelen de legális úton szeretne meggazdagodni... A poén az egészben, hogy iylenre csak olyan fog pénzt adni aki maga is egy csaló az meg simán kifogja használni a mi "drága, jó képességű" IT szakinkat aztán utána majd jön ismét, hogy most mit tegyen...
2013. szept. 3. 15:59
 18/22 Flector 67 ***** válasza:
81%

pff kamubajnok. Kérdésedből látszik, sose volt még vállalkozásod. Szerintem még két év munkatapasztalatod sincs. De itt álmodozol. Tudod ki hiszi el a Te tudod üzleted:)

Mellesleg fentebb leírtam, 50% azé aki adja a lóvét és irány cégbíróság. Nem túl bonyolult.

2013. szept. 3. 16:00
 19/22 anonim ***** válasza:
85%
Álmodik a nyomor...
2013. szept. 3. 16:40
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

A kérdésem:

Hogyan működik ez pontosan? --- Hát nem így!

Miféle szerződést kell kötnöm a befektetővel, hogy mindkét fél számára biztonságos legyen? --- hahaha

Mekkora részesedés lenne reális? --- 100%, mivel ő a cégalapító te pedig alkalmazott vagy!

Ezek szerint állást keresel? Szerinted lesz olyan balek aki megfinanszírozza a jóllétedet?

Keressél inkább kitartót, ha jó csaj van bejöhet, esetleg nézz körbe meleg bárokban. Sok sikert!

2013. szept. 3. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!