Gyros-ost szeretnék nyitni. Milyen esélyeim vannak vissza nem térítendő támogatás elnyeréséhez?
Ha találok 1 jó könyvelőt aki jól írja meg a pályázatot akkor mennyi lehet az esélye annak hogy ezt meg is nyerem?
Illetve mennyi ideig szokott tartani amíg kiderül, hogy nyert-e a pályázatunk?
Nem sok.
A vissza nem térítendő pályázati pénzek úgy működnek, hogy kiírnak mondjuk 3 milliárdot - ez esetben - gyrososok létesítésére, mint hiánycikk. A pályázatot elrendelő politikusaink haverjai ebből élből megnyernek 2,8 milliárdot és 200 milliót kiosztanak a pályázók között.
Sajnos ez a magyar valóság...
Köszönöm a válaszokat. Pont azért tettem fel itt a kérdést mert nem vagyok otthon az ilyesmiben... Igazából nem kimondottan gyros lenne hanem más ételek is...
Én annak tudatában tettem fel a kérdést amit eddig nekem erről az egészről elmondtak. Ha esetleg valakinek a terhére voltam ezzel akkor 1000 bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!