Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozást szeretnék...

Egyéni vállalkozást szeretnék indítani, jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok. Kaphatok támogatást?

Figyelt kérdés
Jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok és szeretnék egy asztalos magánvállalkozást indítani. Alapvetően minden megvan hozzá, üzleti terv, komplett műhely. Szakmám szerint bútoripari technikus vagyok, van gyakorlatom is a szakmában. Olvastam, hogy ha regisztrált munkanélküli vagyok akkor kaphatok a munkaügyi központtól támogatást. Ez kb mennyi és mik a konkrét feltételei az igénylésnek? A válaszokat előre is köszönöm

2013. szept. 1. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Fél éves tanfolyam, aztán sikeres vizsga, én némi önerő...
2013. szept. 1. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. szept. 1. 13:06
 3/3 anonim válasza:

Én is hasonló cipőben járok.Amit keresel, úgy hívják, hogy "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása".

Ez egy állami forrás,(3-6 hónap, ha jól emlékszem minimálbér), és úgy pályázhatsz, hogyha elég hátrányos helyzetű vagy, a lehetőségekről, feltételekről tájékoztat a helyi munkaügyi kirendeltség.Ha nem vagy elég hátrányos, (mint én), akkor van még olyan keret is, amit a MÜK. saját hatáskörben adhat.Erről ritkábban hallani.

2013. szept. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!