Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozásból lehet...

Milyen vállalkozásból lehet manapság legalább minimál szinten megélni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hamarosan kényszervállalkozásra kényszerülök. Fogalmam sincs, mihez kezdhetnék. Egy 3 diplomás, középkorú bölcsész. Azaz afféle semmirekellő.
2009. okt. 29. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha beveszel elmondom:)
2009. okt. 29. 10:13
 2/7 anonim válasza:

Alapithatnàl vallàst, az legàlis és jol jövedelmez, nagy vonalakban lekoppintod a lényeget a màr létezö vallàsokrol, 100 embert beszervezel és màr jön is az àllami tàmogatàs.

Ràadàsul a készpénzes adomànyok adomentesek.

2009. okt. 29. 10:58
 3/7 A kérdező kommentje:
kösz, ennél használhatóbb ötlet?
2009. okt. 29. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Bármilyen nyereséges vállalkozásból. Hogy mivel lehet profitot termelni, az meg elsősorban attól függ, mire van még kereslet ott, ahol laksz. Ugyanaz a vállalkozás az egyik településen jövedelmező, a másikon meg halott ötlet. Meg persze az is lényeges, mihez értesz, milyen végzettséged van, hiszen csak arra tudsz kiváltani vállalkozói engedélyt.
2009. okt. 29. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok a diplomádhoz. Sajnos az a helyzet hogy a szakma már jobban kell. Vállalkozáshoz meg tőke! Itt nálunk kegyetlen az adó,külföldön nem is olyan messze (Osztrákban) sokkal kevesebb. Ott alapíthatsz egy céget kb 800ezerért. Mit tudom én: Szobafestéssel foglalkozni. Csak ehhez érteni is kell,de ha nagyon jó alkalmazottakat veszel fel akkor gond nem nagyon lehet. (Tapasztalat,ott a munkát nézik,a kutyát nem érdekli hogy a tulajdonosnak milye van) az alkalmazottak fizuját meg fedezi a kuncsaft pénze. Vagy csinálsz egy weboldalt ami fizetős. Azt hiszem valami olyasmi hogy bérelsz egy számot és ahhoz kell csatolni egy bankszámlaszámot és ha elküldik az SMS-t (emelt díjas pl 300Ft-ot) akkor a számlára megy a pénz. Egy eset,ami igaz és meg is csinálták. Szeretné hogy a kertje ne legyen dudvás (nem tudom pontosan mi volt)? Elküldték az sms-t és válasznak: betonozza le. Persze ez elég pofátlanság,de ilyen is van.
2009. okt. 30. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat. sajnos csak afféle úri huncutságokat tanultam. ha most kéne pályát választani, elkerülném a bölcsészkart
2009. okt. 31. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:

3 diplomás bölcsész hm :)

Azt kéne megnézni mi érdekel téged élsz, mi esetleg az, ami azon a környéken hiány.

Erre nehéz így válaszolni.

Én pl. elmennék egy tanfolyamra és aztán nyitnék egy vállalkozást pl. masszázs. Kb. 30-60 ezer egy tanfolyam, ugyanennyi egy ágy aztán keresned kell egy helyet, amit bérelhetsz és már csak ügyfelek kellenek :) Az pedig hirdetés kérdése az elején csináld kevésért vagy adjál kupont,hogy a következő masszázs 50 %ért megy és ha már kétszer volt nálad valszeg harmadjára is elmegy.

2009. nov. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!